Drago nam je kada se primeti naš trud i strast za poslom. Nagrade i priznanja su dobrodošla, i pokazuju da se trud, rad i zalaganje prepoznaju. Ponosni smo kada uspeh ostaje zabeležen. Zaposleni u Apothecary drogeriji dele podjednako strast za postizanjem vrhunskih rezultata, ali i počastima i zaslugama. Od kada smo počeli da radimo, odmah smo bili prepoznati kao drugačiji, kvalitetniji i kao firma sa strašću, a što su potvrdila međunarodna priznanja i nominacije.

 Nagrade i priznanja

 

U 2020. godini, pre nego što smo i počeli da radimo, našu internet drogeriju prepoznala je stručna javnost kao budući kvalitetan sajt sa vrhunskim dizajnom i načinom prezentovanja proizvoda. Upravo tu stručnu javnost čine World Brand Design Society i Creativepool koji su predstavili Apothecary kao jedan od najboljih primera dizajna, digitalnog marketinga i prodaje, a na šta smo vrlo ponosni. Takođe, Apothecary je bio prepoznat kao novi brend, kojeg karakterišu preciznost, disciplina, čistota i jednostavnost. Nekoliko meseci nakon puštanja Apothecary sajta u rad, World Brand Design Society istakao je naš dizajn brend identiteta kao jedan od primera dobre prakse. Ubrzo zatim, već sredinom 2021. godine, Creativepool iz Velike Britanije je nominovao Apothecary za najbolji sajt na svetu, a potom još jednom u 2022. godini. Početkom 2023. godine Apothecary je dobio e-Trustmark sertifikat nacionalne oznake poverenja u elektronskoj trgovini.

 

Dosadašnja priznanja:

2024 e-Trustmark: Sertifikat nacionalne oznake poverenja u elektronskoj trgovini (Srbija)

2024 HotSpot Awards: Nominacija za najbolju onlajn prodavnicu godine u kategoriji "Lepota, zdravlje i blagostanje" (Srbija)

2023 e-Trustmark: Sertifikat nacionalne oznake poverenja u elektronskoj trgovini (Srbija)

2022 Creativepool: Nominacija za najbolji sajt na svetu (Velika Britanija)

2021 Creativepool: Nominacija za najbolji sajt na svetu (Velika Britanija)

2020 Creativepool: Istaknuti dizajn za Božićnu kampanju (Velika Britanija)

2020 Creativepool: Istaknuti dizajn za Apothecary brend (Velika Britanija)

2020 World Brand Design Society: Istaknuti dizajn brend identiteta (Velika Britanija)

Proizvod dodat za upoređivanje