Standardna isporuka je primarna usluga Apothecary internet drogerije koja nudi mogućnost isporuke proizvoda do najviše pet (5) radnih dana od trenutka potvrde porudžbine. Ukoliko je potrebno više vremena za isporuku, usled npr. trenutne nedostupnosti proizvoda, opravdanih neplaniranih okolnosti ili naručivanja određenih proizvoda kojih nema na stanju, Apothecary će o tome direktno obavestiti kupca. Svi naručeni proizvodi upakovani su u zaštitne kutije od kvalitetnog troslojnog mikrovalnog kartona sa zaštitnom nalepnicom, a potom stavljeni u kurirske kese sa dostavnicom.

 Standardna isporuka u Apothecary drogeriji

 

Standardna isporuka je automatski obezbeđena prilikom svakog poručivanja proizvoda. Apothecary isporuku poručenih proizvoda obavlja preko kurirskih službi PostExpress i City Express sa kojima ima zaključene ugovore o saradnji. Svi proizvodi koje kupac poruči preko internet sajta www.apothecary.rs biće isporučeni na adresu koju je kupac naveo prilikom kupovine proizvoda tj. prilikom pravljenja porudžbine.

 

Standardna isporuka je besplatna usluga za kupovinu proizvoda ukupne vrednosti preko 5.000 dinara. Ukoliko je ukupna vrednost naručenih proizvoda niža od 5.000 dinara, u tom slučaju usluga standardne isporuke se naplaćuje 360 dinara. Cena isporuke će biti prikazana prilikom odabira proizvoda pri samom završetku procesa kupovine, a koja kao što je navedeno, može da bude besplatna (u slučaju da je ukupna vrednost proizvoda veća od 5.000 dinara) ili 360 dinara (u slučaju da je ukupna vrednost proizvoda manja od 5.000 dinara). Kada je ukupan iznos poručenih proizvoda veći od 5.000 dinara u tom slučaju će standardna isporuka proizvoda biti besplatna tj. troškove slanja snosiće Apothecary. Kada je reč o porudžbinama koje su poručene petkom posle 14h, tokom dana vikenda (subotom ili nedeljom), ili na državni praznik, smatraće se da su porudžbine izvršene prvog sledećeg radnog dana od trenutka potvrde porudžbine.

 

Cena usluge iznosi 360 dinara (sa PDV-om) za poručivanje proizvoda čija je ukupna vrednost manja od 5.000 dinara.

Cena usluge iznosi 0 dinara (besplatna je) za poručivanje proizvoda čija je ukupna vrednost veća od 5.000 dinara.

 

Detaljnije informacije o pravilima i uslovima za transport i isporuku proizvoda možete da pročitate na sledećoj stranici.

Proizvod dodat za upoređivanje