Aktivni filteri

Double Edge Safety Razor Blades (10 komada)

Cena 990,00 RSD
Dostupnost: 5 Na stanju

Dopune za brijač u paketu od 10 zamenjivih žileta sa zaštićenom oštricom dvostrukih ivica. Ove dopune namenjene su za King C. Gillette Double Edge Safety Razor brijač. Dugotrajne oštrice od nerđajućeg čelika, presvučene platinom. Za precizno brijanje i uređivanje brade, brkova i zalizaka. Ovaj proizvod predstavlja dopune za brijač (oštrice). Brijač se kupuje zasebno.

Shave & Edging dopune za brijač (3 komada)

Cena 1.990,00 RSD
Dostupnost: 5 Na stanju

Dopune za brijač namenjen za brijanje i oblikovanje brade, brkova i zalizaka, a imaju 5 oštrica presvučenih platinom. Sadrži precizni trimer na poleđini za lakše oblikovanje i definisanje brade. Lepo prijanja u ruci i s lakoćom se nosi s problematičnim područjima. Ovaj proizvod predstavlja dopune za brijač. Brijač se kupuje zasebno.

Beard & Face Wash 350ml

Cena 1.490,00 RSD
Dostupnost: 5 Na stanju

Osvežavajući šampon za pranje i negu brade i lica. Lako se nanosi i ispire. Ovaj šampon i regenerator za bradu sadrži arganovo ulje i kokosovo ulje, zajedno s mentolom, blagim sredstvima za čišćenje i uravnoteženim regeneratorima koji su posebno optimizovani za dlačice na licu. Pomaže u uklanjanju nečistoća, mrtvih ćelija kože i viška masnoće s brade, dok ujedno neguje suvu kožu ispod dlačica nežnim, a efikasnim sredstvom za pranje brade.

Cicaplast Baume B5+ Ultra Réparateur Apaisant 15ml

Cena 580,00 RSD
Dostupnost: Nije dostupno

USKORO! Nova dermokozmetička inovacija iz prebiotičkog kompleksa Tribioma promoviše ravnotežu mikrobioma kože radi poboljšanja kvaliteta i oporavka same kože. La Roche-Posay Cicaplast Baume B5+ je regenerativna i umirujuća krema koja se koristi za popravku i intenzivno ublažavanje lomljive i iritirane kože. Ova krema za oporavak kože tela i lica sadrži hranljivi ši-puter, umirujući vitamin B5 i madekasoid poznat po svojim antiinflamatornim svojstvima. Koža je odmah nahranjena i prijatna, crvenilo i iritacija su umireni. Obogaćena je jedinstvenim novim prebiotičkim kompleksom Tribioma u kombinaciji sa 5% vitamina B5 i madekasoidom. Smanjuje fleke nakon ožiljaka i obogaćena je antibakterijskim sredstvima cinkom i manganom.

Cicaplast Baume B5+ Ultra Réparateur Apaisant...

Cena 1.790,00 RSD
Dostupnost: 5 Na stanju

Nova dermokozmetička inovacija iz prebiotičkog kompleksa Tribioma promoviše ravnotežu mikrobioma kože radi poboljšanja kvaliteta i oporavka same kože. La Roche-Posay Cicaplast Baume B5+ je regenerativna i umirujuća krema koja se koristi za popravku i intenzivno ublažavanje lomljive i iritirane kože. Ova krema za oporavak kože tela i lica sadrži hranljivi ši-puter, umirujući vitamin B5 i madekasoid poznat po svojim antiinflamatornim svojstvima. Koža je odmah nahranjena i prijatna, crvenilo i iritacija su umireni. Obogaćena je jedinstvenim novim prebiotičkim kompleksom Tribioma u kombinaciji sa 5% vitamina B5 i madekasoidom. Smanjuje fleke nakon ožiljaka i obogaćena je antibakterijskim sredstvima cinkom i manganom.

Proizvod dodat za upoređivanje