Proizvodi za zaštitu od Sunca i zimi | apothecary.rs

Ski

Odlazak na skijanje je možda jedan od najlepših zimskih događaja, posle novogodišnjih praznika. Bez obzira da li ste iskusni u skijanju ili tek pravite svoje prve "korake" na ski stazama, važno je da imate u vidu da nadmorska visina, sunce i hladan vazduh utiču na vašu kožu lica, telo, usne i kosu, kao i da je potrebno da ih zaštitite. Na skijanju je važno da koža bude hidrirana jer su temperature ispod nule, a pri skijanju vetar može da isuši kožu i izazove njenu ispucalost. Zbog toga su hidratantni losioni, kreme i balsami za usne važni jer na kožu nanose tanak sloj zaštite koja sve vreme deluje, štiti i hidrira kožu.

Savet je da se ne zadržavate predugo na suncu, čak ni dok koristite proizvod za zaštitu od sunca. Bela boja snega dodatno reflektuje svetlost. Izbegavajte direktno izlaganje suncu za bebe i malu decu i držite ih dobro prekrivene odećom, kao i kremom za sunčanje sa visokim SPF (≥30). Prekomerno izlaganje suncu je ozbiljna pretnja po zdravlje.

 

Pripremili smo vam izbor proizvoda koji mogu da vas zaštite i dok uživate u zimskim ski čarolijama. I ne zaboravite, ako idete na skijanje ili bar gledate i podržavate skijaše važno je da se pridržavate propisanih mera za zaštitu.

 

Aktivni filteri

Sun Beauty Body Milk SPF15 175ml

Cena 6.990,00 RSD
Dostupnost: 5 Na stanju

Zaštitite svoje telo mlečnom i laganom teksturom sa Lancaster mlekom za telo SPF15 za srednju zaštitu. Pored ciljanja 100% sunčevog spektra¹, Lancaster čista i prihvatljiva za okeane, visoko senzorna krema za sunčanje sada takođe pomaže u popravljanju kože od oštećenja izazvanih suncem.

Dior Solar The Protective Body Creme 150ml

Cena 11.990,00 RSD
Dostupnost: 4 Na stanju

Dior Solar krema za sunčanje sa visokim zaštitnim faktorom SPF50 za telo hidrira kožu ne ostavljajući bele pruge ili masnu završnicu. Kada se obilno nanese pre izlaganja suncu, ova krema za sunčanje vam omogućava da zaštitite kožu od UVA/UVB zraka. Senzorna tekstura ove kreme za sunčanje brzo prodire u kožu, ostavljajući je vidljivo poboljšanom i obavijenom suptilnim mirisom koji podseća na monoi.

Protecting Body Milk SPF50 (Limited Edition) 200ml

Cena 8.990,00 RSD
Dostupnost: 5 Na stanju

Lancaster je posvećen ograničavanju svog uticaja na naša mora i okeane. Kroz ovaj cilj, Lancaster je kreirao ograničeno izdanje zaštitnog mleka za telo SPF50 kako bi podržao misiju Fondacije princa Alberta II od Monaka. Lancaster je stavio svoju kultnu, čistu formulu mleka za telo SPF50 u ekološki dizajnirano pakovanje. Njegova tehnologija Full Light štiti, osim UVB i UVA, od vidljive svetlosti i infracrvenih zraka za optimalnu zaštitu kože tela. Jedinstvena formula ne samo da nudi visoku zaštitu, već i pomaže u obnavljanju kože od oštećenja izazvanih suncem i pruža zlatni ten u pola vremena izlaganja suncu¹. Bočica koristi 54% manje materijala² sa smanjenim zatvaračem i poklopcem, i sadrži najmanje 49% reciklirane plastike.

Sun Perfect Youth Protection Sun Clear & Tinted...

Cena 8.990,00 RSD
Dostupnost: 5 Na stanju

Sun Perfect je Lancasterova najnaprednija globalna linija za zaštitu od sunca i negu kože protiv starenja, kombinujući svoju dugogodišnju stručnost i ekspertizu. Njegova tehnologija potpunog osvetljenja i tehnologija protiv starenja pružaju najširu zaštitu od sunca dok sprečavaju i pomažu u vidljivoj korekciji bora, finih linija i tamnih fleka. Lancaster Sun Perfect Sun Clear & Tinted Stick SPF50 je dvostrani stik koji nudi trenutni efekat matiranja sa svojom čistom stranom, i trenutni efekat zamućenja sa svojom nijansiranom stranom. Stik ima visoki zaštitni faktor SPF50, a namenjen je kako ženama, tako i muškarcima.

Sun Perfect Face Illuminating Cream SPF30 50ml

Cena 9.990,00 RSD
Dostupnost: 5 Na stanju

Napredna Sun Perfect Sun Illuminating Cream nudi Lankasterovu ekskluzivnu i naprednu tehnologiju pune svetlosti koja cilja na 100% sunčev spektar¹, zajedno s tehnologijom protiv starenja kože lica, sistemom za obnavljanje kože od štetnih sunčevih zraka sunca i kompleksom za pojačavanje sjaja kože lica. Visoka zaštita sa zaštitnim faktorom SPF30.

Sun Perfect Face Illuminating Cream SPF50 50ml

Cena 9.990,00 RSD
Dostupnost: 5 Na stanju

Napredna Sun Perfect Sun Illuminating Cream nudi Lankasterovu ekskluzivnu i naprednu tehnologiju pune svetlosti koja cilja na 100% sunčev spektar¹, zajedno s tehnologijom protiv starenja kože lica, sistemom za obnavljanje kože od štetnih sunčevih zraka sunca i kompleksom za pojačavanje sjaja kože lica. Veoma visoka zaštita sa zaštitnim faktorom SPF50.

Anthelios Family Spray SPF50+ 300ml

Cena 3.590,00 RSD
Dostupnost: 5 Na stanju

Sprej za zaštitu od sunca za decu i odrasle sa veoma visokim zaštitnim faktorom SPF50+. Vrlo visoka UVB/UVA zaštita. Za osetljivu kožu lica i tela. Nemasna tekstura. Ispitano pod nadzorom dermatologa i pedijatara. Pogodno za alergije na sunce. Bez mirisa. Pomaže da se spreči oksidacijski stres uzrokovan IC-A zračenjem i onečišćenjem.

Expert Sun Protector Cream SPF30 UVA 50ml

Cena 6.990,00 RSD
Dostupnost: 5 Na stanju

Shiseido prva nevidljiva, lagana krema sa UV zaštitom čiji je zaštitni sloj ojačan toplotom i vodom, i samopopravlja se kada se ošteti uz pomoć SynchroShieldRepair™ tehnologije¹. Pruža besprekornu zaštitu od UVA i oksidativnog efekta plave svetlosti. Zaštnitni faktor SPF30.

Proizvod dodat za upoređivanje