Proizvodi za zaštitu od Sunca i zimi | apothecary.rs

Ski

Odlazak na skijanje je možda jedan od najlepših zimskih događaja, posle novogodišnjih praznika. Bez obzira da li ste iskusni u skijanju ili tek pravite svoje prve "korake" na ski stazama, važno je da imate u vidu da nadmorska visina, sunce i hladan vazduh utiču na vašu kožu lica, telo, usne i kosu, kao i da je potrebno da ih zaštitite. Na skijanju je važno da koža bude hidrirana jer su temperature ispod nule, a pri skijanju vetar može da isuši kožu i izazove njenu ispucalost. Zbog toga su hidratantni losioni, kreme i balsami za usne važni jer na kožu nanose tanak sloj zaštite koja sve vreme deluje, štiti i hidrira kožu.

Savet je da se ne zadržavate predugo na suncu, čak ni dok koristite proizvod za zaštitu od sunca. Bela boja snega dodatno reflektuje svetlost. Izbegavajte direktno izlaganje suncu za bebe i malu decu i držite ih dobro prekrivene odećom, kao i kremom za sunčanje sa visokim SPF (≥30). Prekomerno izlaganje suncu je ozbiljna pretnja po zdravlje.

 

Pripremili smo vam izbor proizvoda koji mogu da vas zaštite i dok uživate u zimskim ski čarolijama. I ne zaboravite, ako idete na skijanje ili bar gledate i podržavate skijaše važno je da se pridržavate propisanih mera za zaštitu.

 

Aktivni filteri

Lipikar Baume AP+M (Eco tube) 200ml

Cena 2.490,00 RSD
Dostupnost: 5 Na stanju

Lipikar Baume AP+M pomaže vraćanju ravnoteže mikrobioma kože. Trenutno smiruje kožu i deluje protiv svraba. Sa negovom efikasnišću protiv vraćanja simptoma, pogoršanja stanja kože su ređa. Hrani kožu i pomaže u obnavljanju njene barijere. Formulisano za bebe, decu, odrasle sa vrlo suvom kožom sklonoj ekcemima ili alergijama.

Sun Beauty Body Milk SPF50 175ml

Cena 6.990,00 RSD
Dostupnost: 5 Na stanju

Zaštitite svoje telo mlečnom i laganom teksturom sa Lancaster mlekom za telo SPF50 za veoma visoku zaštitu. Pored ciljanja 100% sunčevog spektra¹, Lancaster čista i prihvatljiva za okeane, visoko senzorna krema za sunčanje sada takođe pomaže u popravljanju kože od oštećenja izazvanih suncem.

Sun Beauty Body Milk SPF30 175ml

Cena 6.990,00 RSD
Dostupnost: 4 Na stanju

Zaštitite svoje telo mlečnom i laganom teksturom sa Lancaster mlekom za telo SPF30 za visoku zaštitu. Pored ciljanja 100% sunčevog spektra¹, Lancaster čista i prihvatljiva za okeane, visoko senzorna krema za sunčanje sada takođe pomaže u popravljanju kože od oštećenja izazvanih suncem.

Dior Bronze Beautifying Protective Oil in Mist...

Cena 7.990,00 RSD
Dostupnost: 1 Na stanju

Nudeći zadivljujuće ravnomerno pokrivanje, Dior Bronze Beautifying Protective Oil in Mist Sublime Glow SPF15 zaštitno ulje omogućava vam da lako dođete do delova tela koje treba zaštititi zahvaljujući novom difuzoru. Lagana, svilenkasta tekstura ovog nemasnog ulja obavija kožu lica, tela i kosu zaštitnim velom, pružajući osećaj svežine uz neprimetan završetak, dok ujedno štiti od sunca.

Dior Bronze Beautifying Protective Creme...

Cena 6.990,00 RSD
Dostupnost: 8 Na stanju

Ulepšavajuća zaštitna krema Dior Bronze Sublime Glow SPF30 je više od zaštitne nege. Dior Bronze krema za sunčanje trenutno ulepšava kožu dok je intenzivno štiti. Koža je zaštićena od foto-indukovanog starenja i slobodnih radikala zahvaljujući kombinaciji UVA i UVB filtera širokog spektra, kao i antioksidansa. Efekat Tan Beautifier kompleks poboljšava preplanulost daje koži trajni, uzvišeni sjaj koji je svakim danom intenzivniji, prirodniji i dugotrajniji.

Ultra Protection Tanning Cream SPF30 150ml

Cena 4.990,00 RSD
Dostupnost: 5 Na stanju

Inovativni sistem filtera pro-vitamina D koji iznova otkriva negu sunca. Nova formula UV filtera aktivira vitamin koji daje zdravlje, blokirajući samo štetne zrake i povećavajući prednosti sunca za dobrobit i lepotu. Štiti kožu u izuzetno sunčanim okruženjima, idealna je i na planinama. Omogućava vam da postignete blistavu preplanulost čak i ako ne možete da potamnite lako. Preporučuje se za zaštitu kapilara, tamnih fleka, mladeža i tetovaža. Zaštitni faktor SPF30.

Tanning Moisturizing Milk Spray SPF20 200ml

Cena 5.990,00 RSD
Dostupnost: 4 Na stanju

Inovativni sistem filtera pro-vitamina D koji iznova otkriva negu sunca. Nova formula UV filtera aktivira vitamin koji daje zdravlje, blokirajući samo štetne zrake i povećavajući prednosti sunca za dobrobit i lepotu. Lagana, brzo upijajuća tekstura. Lako se nanosi zahvaljujući spreju. Štiti kožu od sunčeve svetlosti, omogućavajući vam bezbedno sunčanje. Zaštitni faktor SPF20.

Tanning Moisturizing Milk Spray SPF30 200ml

Cena 5.990,00 RSD
Dostupnost: 4 Na stanju

Inovativni sistem filtera pro-vitamina D koji iznova otkriva negu sunca. Nova formula UV filtera aktivira vitamin koji daje zdravlje, blokirajući samo štetne zrake i povećavajući prednosti sunca za dobrobit i lepotu. Lagana, brzo upijajuća tekstura. Lako se nanosi zahvaljujući spreju. Štiti kožu od sunčeve svetlosti, omogućavajući vam bezbedno sunčanje. Zaštitni faktor SPF30.

Proizvod dodat za upoređivanje