Proizvodi za zaštitu od Sunca i zimi | apothecary.rs

Ski

Odlazak na skijanje je možda jedan od najlepših zimskih događaja, posle novogodišnjih praznika. Bez obzira da li ste iskusni u skijanju ili tek pravite svoje prve "korake" na ski stazama, važno je da imate u vidu da nadmorska visina, sunce i hladan vazduh utiču na vašu kožu lica, telo, usne i kosu, kao i da je potrebno da ih zaštitite. Na skijanju je važno da koža bude hidrirana jer su temperature ispod nule, a pri skijanju vetar može da isuši kožu i izazove njenu ispucalost. Zbog toga su hidratantni losioni, kreme i balsami za usne važni jer na kožu nanose tanak sloj zaštite koja sve vreme deluje, štiti i hidrira kožu.

Savet je da se ne zadržavate predugo na suncu, čak ni dok koristite proizvod za zaštitu od sunca. Bela boja snega dodatno reflektuje svetlost. Izbegavajte direktno izlaganje suncu za bebe i malu decu i držite ih dobro prekrivene odećom, kao i kremom za sunčanje sa visokim SPF (≥30). Prekomerno izlaganje suncu je ozbiljna pretnja po zdravlje.

 

Pripremili smo vam izbor proizvoda koji mogu da vas zaštite i dok uživate u zimskim ski čarolijama. I ne zaboravite, ako idete na skijanje ili bar gledate i podržavate skijaše važno je da se pridržavate propisanih mera za zaštitu.

 

Aktivni filteri

8 Hour Cream Lip Protectant Stick SPF15 3.7g

Cena 4.990,00 RSD
Dostupnost: 4 Na stanju

Budite svakodnevni superheroj s Elizabeth Arden 8 Hour Cream Lip Protectant Stick SPF15. Balzam za usne je namenjen za savršeno zaglađivanje usana za sve vremenske prilike, a pruža dugotrajnu zaštitu i umirujuće olakšanje ispucalim usnama. Hidrira, štiti i u ekstremnim vremenskim uslovima, štiti od UVA i UVB zraka, nosi se samostalno ili kao priprema za ruž za usne. U veoma maloj količini može da se primeni čak i na suve zanoktice noktiju.

8 Hour Cream Lip Protectant Stick SPF15 Super...

Cena 4.990,00 RSD
Dostupnost: 5 Na stanju

Budite svakodnevni superheroj s Elizabeth Arden 8 Hour Cream Lip Protectant Stick SPF15 u ograničenom Super Hero pakovanju. Balzam za usne je namenjen za savršeno zaglađivanje usana za sve vremenske prilike, a pruža dugotrajnu zaštitu i umirujuće olakšanje ispucalim usnama. Hidrira, štiti i u ekstremnim vremenskim uslovima, štiti od UVA i UVB zraka, nosi se samostalno ili kao priprema za ruž za usne. U veoma maloj količini može da se primeni čak i na suve zanoktice noktiju.

Hydro Protect SPF50+ Ultra Light Fluid 50ml

Cena 2.190,00 RSD
Dostupnost: 5 Na stanju

Eucerin inovacija za zaštitu od sunca sa naprednom spektralnom tehnologijom kombinuje UVA/UVB filtere sa likokalkonom A, čime obezbeđuje veoma visoku UV zaštitu i neutralizaciju slobodnih radikala izazvanih UV zracima i vidljivom svetlošću visoke energije (HEVIS). Gliciretinska kiselina stimuliše sopstveni mehanizam obnavljanja DNK ćelija kože. Za sve tipove kože, uključujući i osetljivu kožu. Veoma visoka UVA/UVB zaštita i zaštita od vidljive svetlosti visoke energije (HEVIS). Ultralagana formulacija sa nevidljivom završnicom. Nelepljivo, nemasno, ne ostavlja trag.

Sensitive Immediate Protect SPF50+ sprej 200ml

Cena 1.890,00 RSD
Dostupnost: 5 Na stanju

Ultra široki spektar zaštite. Trenutna zaštita od UVA/UVB zračenja i plavog svetla (HEVL High Energy Visible Light) kao što je prerano starenje kože. Za kožu pod stresom od sunca. Vodootporna formulacija koja sadrži bio aloe veru i namenjena koži sklonoj alergija koje uzrokuje sunce i iritacijama. Formulacija je 61% biorazgradiva i bezbedna za okeane, jer ne sadrži UV filtere oktinoksat, oksibenzon, oktokrilen, kao ni mikroplastiku. Sa 95% recikliranom bocom (bez čepa i pumpice).

Kids Ultra Protect & Play SPF50+ losion 150ml

Cena 1.890,00 RSD
Dostupnost: 5 Na stanju

Trenutna zaštita od UVA i UVB zračenja, opekotina i dugotrajnih oštećenja prouzrokovanih sunčevim zračenjem i dodatno vodootporno dejstvo. Za osetljivu dečju kožu pouzdana zaštita od sunca koja smanjuje rizik od alergija na sunce. Formulacija sa dekspantenolom podržava zaštitnu barijeru kože i omogućava duži i bezbedniji boravak u vodi. Podnošljivost za kožu je dermatološki potvrđena. Formulacija je 76% biorazgradiva i bezbedna za okeane jer ne sadrži UV filtere oktinoksat, oksibenzon, oktokrilen, kao ni mikroplastiku.

Proizvod dodat za upoređivanje