Aktivni filteri

Luminous Silk Hydrating Primer 30ml

Cena 8.990,00 RSD
Dostupnost: 5 Na stanju

Udoban, hidratantni prajmer za lice koji daje prirodni sjaj, pojačavajući vaš sjaj i šminku. Napravite savršeno platno na licu kako biste uhvatili i reflektovali svetlost. Dovedite svoj svilenkasti sjaj u centar pažnje za još blistaviji izgled i hidrirani osećaj kože lica sa Armani Luminous Silk Hydrating prajmerom.

Fluid Master Primer 30ml

Cena 8.990,00 RSD
Dostupnost: 5 Na stanju

Trenutno popravite svoj ten pomoću prajmera bez težine, podloge koji zamagljuje nesavršenosti i daje prirodan, blistav sjaj. Stvara glatko, besprekorno platno brišući pojavu finih linija, pročišćavajući pore i matirajući površinu kože lica.

Dior Backstage Face & Body Primer (001...

Cena 7.990,00 RSD
Dostupnost: 4 Na stanju

Dior je kreirao svoju prvu profesionalnu liniju šminke, kolekciju osnovnih stvari za vizažiste, inspirisanu energijom iza pozornice na revijama. Prajmer za lice i telo je tajno oružje Diorovih šminkera za stvaranje trenutno besprekornog tena: nesavršenosti su zamagljene, ten izgleda svetlije, punije i ujednačenije. Učvršćivanje temelja je poboljšano.

Crystal GelGloss 9ml

Cena 4.990,00 RSD
Dostupnost: 5 Na stanju

5Ultra čist, hidratantni bezbojni sjaj koji pruža finiš nalik Luciteu i koji ostavlja usne vlažnim i ultra-sjajnim. Ova fleksibilna formula koja ne suši kožu usana se može pohvaliti vrhunskim indeksom prelamanja koji poboljšava živost boje kada se nosi kao završni premaz i stvara iluziju punijih usana. Sjaj je moguće staviti i na jagodice, kapke i slepoočnice.

Proizvod dodat za upoređivanje