Delovanje:
Obavite uobičajenu rutinu nege kože kako biste obezbedili očišćeno i hidrirano lice. Nanesite malu količinu prajmera na zadnju stranu šake. Vrhom prsta počnite da nanosite na centar lica, nanoseći prajmer prema spolja kako biste pokrili celu površinu kože lica, a sve u pokretima prema gore. Ovaj prajmer mogu da koriste i muškarci, kako bi se umanjile nesavršenosti, prikrile pore, omekšala koža lica, uvela dodatna hidratacija, ali i kao podloga pre nanošenja kreme za lice.

 

Način upotrebe:
Vrhovima prstiju nanesite prajmer prema spolja ili na području T-zone. Nanesite hidratantnu kremu pre prajmera, a puder i šminku nakon toga. Muškarci nakon nanošenja svoje uobičajene kreme za lice mogu da nanesu ovaj prajmer.

 

Sastav:
CYCLOPENTASILOXANE, DIMETHICONE, DIMETHICONE / VINYL DIMETHICONE CROSSPOLYMER.

 

Lista sastojaka je prikazana samo u informativne svrhe. Svaka lista sastojaka je specifična i može da se razlikuje, menja ili varira tokom vremena. Sve formule su podložne promenama. Iako se trudimo da prikazana lista sastojaka bude tačna, ne možemo da garantujemo da je pouzdana, ažurna ili bez grešaka. Pre upotrebe proizvoda molimo pogledajte listu sastojaka na spoljnom pakovanju proizvoda ili uputstvu koje dobijete za potpunu, tačnu i ažurnu listu.

 

Pakovanje: 30ml

005680013944

Pregled

Napišite vaš komentar

Fluid Master Primer 30ml

Trenutno popravite svoj ten pomoću prajmera bez težine, podloge koji zamagljuje nesavršenosti i daje prirodan, blistav sjaj. Stvara glatko, besprekorno platno brišući pojavu finih linija, pročišćavajući pore i matirajući površinu kože lica.

Napišite vaš komentar

Povezani proizvodi

Pogledajte i ostale povezane proizvode

Takođe preporučujemo

Možda će vas interesovati neki od sličnih proizvoda
Proizvod dodat za upoređivanje