Delovanje:
Inspirisan tehnologijom koja reflektuje svetlost pronađenom u YSL Touche Éclat Illuminating Pen, ovaj inovativni prajmer stvara idealnu osnovu za prefinjen ten. Prozirna formula gela omogućava da se svetlost rasprši i osvetli lice, pomažući da se obezbedi glatka površina za nanošenje šminke. Nakon nanošenja, tekstura kože izgleda glatkija i čini se da je sjaj kože pojačan. Kombinujući naprednu tehnologiju zamućenja za stvaranje idealnog tena sa magičnom svetlošću, Touche Éclat u providnom gelu bez zamućenih neprozirnih punila, omogućava svetlosti da se optimalno razloži. Srebrna formula raspršuje fine linije i stvara ujednačen ton kože za glatko platno sa osvetljenim blistavim završnim slojem poput mesečine.

 

Formula je lagana, nemasna i ima svilenkast osećaj koji ostavlja kožu mekom na dodir. Obogaćena hranljivim uljima, vaša koža će biti nahranjena i hidrirana uljima koštica kajsije i pasiflore.

 

Srebrni YSL Touche Éclat Blur prajmer je pogodan za hladnije tonove kože.

 

Način upotrebe:
Nanesite na mesta gde koža postaje sjajna. Umasirajte u kožu vrhovima prstiju. Može se koristiti samostalno ili pod puderom.

 

Sastav:
Cyclopentasiloxane / Dimethicone Crosspolymer, Parfum / Fragrance, Zea Mays Oil / Corn Oil, Prunus / Armeniaca Kernel Oil / Apricot Kernel Oil, Passiflora Edulis Oil / Passiflora Edulis Seed Oil, Oryza Sativa Bran Oil / Rice Bran Oil, Calcium Sodium Borosilicate, Silica, Tin Oxide, [+/- may contain: CI 77891 / Titanium Dioxide, CI 77491 /Iron Oxides].

 

Lista sastojaka je prikazana samo u informativne svrhe. Svaka lista sastojaka je specifična i može da se razlikuje, menja ili varira tokom vremena. Sve formule su podložne promenama. Iako se trudimo da prikazana lista sastojaka bude tačna, ne možemo da garantujemo da je pouzdana, ažurna ili bez grešaka. Pre upotrebe proizvoda molimo pogledajte listu sastojaka na spoljnom pakovanju proizvoda ili uputstvu koje dobijete za potpunu, tačnu i ažurnu listu.

 

Pakovanje: 30ml

005680012104

Pregled

Napišite vaš komentar

Touche Éclat Blur Primer (Silver) 30ml

YSL kultni Touche Éclat Blur Primer, sada u srebrnoj boji. Prajmer koji će zamagliti nesavršenosti i fine linije kako bi trenutno posvetlio i ujednačio ton vaše kože. Obogaćen sa 4 hranljiva ulja, ovaj prajmer će zagladiti teksturu vaše kože i ostaviti kožu blistavom suptilnim srebrnim sjajem - mesečinom.

Napišite vaš komentar

Povezani proizvodi

Pogledajte i ostale povezane proizvode

Takođe preporučujemo

Možda će vas interesovati neki od sličnih proizvoda
Proizvod dodat za upoređivanje