Spisak proizvoda po brendu YSL YVES SAINT LAURENT

Aktivni filteri

Libre Eau de Parfum 90ml Holiday Gift Set

Cena 17.990,00 RSD
Dostupnost: 5 Na stanju

Cvetni miris sa akordom lavande, cveta narandže i mošusa. YSL Libre Eau de Parfum je hrabar i cvetni ženski miris. Izraziti ženstveni miris za one koji žive po svojim pravilima. Esencija lavande iz Francuske kombinuje se sa senzualnošću marokanskog cveta narandže i smelom notom ekstrakta vanile za jedinstven dugotrajan miris. Praznični set sadrži YSL Libre Eau de Parfum 90ml, putno pakovanje YSL Libre Eau de Parfum 10ml, kao i mini losion za telo YSL Libre.

Libre Eau de Parfum Holiday Gift Set

Cena 17.990,00 RSD
Dostupnost: 5 Na stanju

Cvetni miris sa akordom lavande, cveta narandže i mošusa. YSL Libre Eau de Parfum je hrabar i cvetni ženski miris. Izraziti ženstveni miris za one koji žive po svojim pravilima. Esencija lavande iz Francuske kombinuje se sa senzualnošću marokanskog cveta narandže i smelom notom ekstrakta vanile za jedinstven dugotrajan miris. Praznični set sadrži YSL Libre Eau de Parfum 50ml, putno pakovanje YSL Libre Eau de Parfum 10ml, kao i mini maskaru YSL Lash Clash.

MYSLF Eau de Parfum Set

Cena 16.990,00 RSD
Dostupnost: 5 Na stanju

MYSLF je izraz čoveka kakav jeste, sa svim vašim emocijama i nijansama. Zaokret u tradicionalnoj porodici drvenih mirisa sa cvećem. Izjava o modernoj muškosti da proslavite svoje pravo ja. Bez izvinjenja. Ponosno. MYSLF je novi Yves Saint Laurent muški dopunjivi miris. Praznični set uključuje MYSLF Eau de Parfum 100ml, kao i mini putno pakovanje MYSLF Eau de Parfum 10ml.

Lash Clash Holiday set

Cena 7.990,00 RSD
Dostupnost: 5 Na stanju

Maskara sa intenzivnom crnom završnom obradom i velikom četkicom i formulom bez parabena, bez mirisa, za crnu boju i ogroman volumen za celodnevno nošenje. Ne sadrži parabene i sadrži manje od 1% sintetičkog mirisa. Praznični YSL Lash Clash set sastoji se od Extreme Volume maskare (9ml), Crush Liner olovke za oči i mini pakovanja Bi-Phase Make-up Remover sredstva za uklanjanje šminke (8ml).

Holiday Advent Calendar (Limited Edition)

Cena 46.990,00 RSD
Dostupnost: 5 Na stanju

Probijte led i proslavite praznike uz YSL Beauty luksuzne praznike. Kultni luksuzni praznični advent kalendar iz YSL Beauty kolekcije se vratio. Razmazite se vrhunskim luksuzom, uključujući 24 poklona iznenađenja za mirise, lepotu, negu kože i dodatke koje ćete svaki dan odmotavati, uključujući proizvode u punoj veličini i mini proizvode.

Proizvod dodat za upoređivanje