Aktivni filteri

Beard Thickener 50ml

Cena 1.690,00 RSD
Dostupnost: 3 Na stanju

King C. Gillette Beard Thickener ulje za bradu čini da muška brada izgleda i na dodir se oseća primetno gušćom. Obogaćeno vitaminom B3 (niacinamid), pro-vitaminom B5 (pantenolom), arganovim uljem i kofeinom King C. Gillette Beard Thickener ulje za bradu oblaže, jača i oblikuje svaki pramen brade kako bi se dlake zaštitile od lomljenja i učinilo da brada izgleda puna volumena. Takođe obezbeđuje omekšavanje dlaka i glatke ivice za potpunu udobnost i uživanje u nošenju brade. Osim toga, King C. Gillette Beard Thickener ulje za bradu ima laganu formulu za brzo sušenje i sa efektom protiv zgušnjavanja tako da će umiriti i ohladiti kožu. Prijatan miris zaokružiće potpuni užitak nege brade.

Barista Beard Balm (balzam za bradu) 50g

Cena 1.680,00 RSD
Dostupnost: 5 Na stanju

Veoma je jednostavno. Ako volite kafu, obožavaćete The Golden Spartan Barista balzam za bradu. Napravljen od najkvalitetnijeg eteričnog ulja kafe, njegov kremasti kafeni miris sa nežnim notama vanile će vas odmah osvojiti. Pružiće vam doživljaj vaše omiljene kafeterije i učiniće da uživate u onim malim stvarima u životu.

The Golden Spartan Beard Booster serum za rast brade 30ml | apothecary.rs
Dodaj u korpu
  • Ovaj proizvod trenutno nije dostupan

Beard Booster serum za rast brade 30ml

Cena 2.380,00 RSD
Dostupnost: Nije dostupno

Beard Booster serum za rast brade je preparat koji se izdvaja u moru proizvoda iste namene. Idealan spoj prirode, nauke i dugogodišnjeg iskustva i posvećenosti koje The Golden Spartan unosi u izradu svakog preparata za negu i zdravlje brade. Beard Booster je rezultat šest godina intenzivnog istraživanja. Bogata formula visokoaktivnih sastojaka uz pravilnu, redovnu i strpljivu primenu ostvariće vaše snove o bujnoj bradi.

Proizvod dodat za upoređivanje