Aktivni filteri

Barista Beard Balm (balzam za bradu) 50g

Cena 1.680,00 RSD
Dostupnost: 5 Na stanju

Veoma je jednostavno. Ako volite kafu, obožavaćete The Golden Spartan Barista balzam za bradu. Napravljen od najkvalitetnijeg eteričnog ulja kafe, njegov kremasti kafeni miris sa nežnim notama vanile će vas odmah osvojiti. Pružiće vam doživljaj vaše omiljene kafeterije i učiniće da uživate u onim malim stvarima u životu.

Beard Booster serum za rast brade 30ml

Cena 2.380,00 RSD
Dostupnost: 1 Na stanju

Beard Booster serum za rast brade je preparat koji se izdvaja u moru proizvoda iste namene. Idealan spoj prirode, nauke i dugogodišnjeg iskustva i posvećenosti koje The Golden Spartan unosi u izradu svakog preparata za negu i zdravlje brade. Beard Booster je rezultat šest godina intenzivnog istraživanja. Bogata formula visokoaktivnih sastojaka uz pravilnu, redovnu i strpljivu primenu ostvariće vaše snove o bujnoj bradi.

Derma roller za bradu

Cena 2.380,00 RSD
Dostupnost: 3 Na stanju

Sve je počelo u ordinaciji jednog poznatog nemačkog dermatologa, davne 1905. godine. Pošavši od ideje da korišćenje iglica u akupunkturi već vekovima daje sjajne ali i naučno priznate pozitivne efekte na čitav organizam i različita oboljenja, doktor Ernest Kroumayer, počeo je da eksperimentiše sa dejstvom iglica na saniranje ožiljaka i hiperpigmentacija kože. Vremenom medicina je usavršila ovaj pristup i kao konačan rezultat stvoren je derma roller.

Sauvage Face and Beard Moisturizer 75ml

Cena 10.990,00 RSD
Dostupnost: 5 Na stanju

Hidratantna krema koja hidrira kožu i omekšava dlake na licu, pogodna za bradu ili brijanje. Dior Sauvage hidratantna krema za lice i bradu sastoji se od 96%* sastojaka prirodnog porekla. Sa laganom, nelepljivom teksturom, ova hidratantna krema pruža opuštajući, svež osećaj i brzo se upija u kožu kako bi je hidrirala dok ostavlja mat finiš.

Proizvod dodat za upoređivanje