Delovanje:
Sastojci kofeina, pantenola i niacinamida prodiru u vlakna dlake brade radi bolje otpornosti na lomljenje, dok polimeri stvaraju okvir oko dlake kako bi dlaka brade izgledala i bila puna. Prijatno lagan u primeni, blago namirisan prepoznatljivim mirisom King C. Gillette, kumulativni efekat zgušnjavanja na svim dlačicama brade pomaže da se vizuelno ispravi izgled neujednačenog rasta. Jednostavan za uvođenje u režim svakodnevne nege lica, King C. Gillette Beard Thickener ulje za bradu će učiniti da vaša brada deluje gušće.

 

Način upotrebe:
Pre početka brijanja, prvo operite lice. Potom nanesite 3 do 5 pumpica zgušnjivača na dlan i nanesite ga na područje koje želite da tretirate. Nanesite ga na bradu, pazeći da ste pokrili sve dlake, dodajući još 1 pumpicu, ako je potrebno. Nakon toga ostavite zgušnjivač nekoliko trenutaka da se osuši. Da biste upotpunili svoj izgled, stilizujte bradu balzamom ili uljem za bradu. Ne koristite u blizini plamena ili dok pušite. Izbegavati kontakt sa očima. Ako dođe do kontakta sa očima, isperite vodom.

 

Sastav:
ALCOHOL DENAT., AQUA, NIACINAMIDE, PEG/PPG-20/23 DIMETHICONE, CAFFEINE, PARFUM, ACRYLATES / C10-30 ALKYL ACRYLATE CROSSPOLYMER, PANTHENOL, ARGANIA SPINOSA KERNEL OIL, LINALOOL, MENTHA PIPERITA OIL, COUMARIN, LIMONENE, TRIETHANOLAMINE.

 

Lista sastojaka je prikazana samo u informativne svrhe. Svaka lista sastojaka je specifična i može da se razlikuje, menja ili varira tokom vremena. Sve formule su podložne promenama. Iako se trudimo da prikazana lista sastojaka bude tačna, ne možemo da garantujemo da je pouzdana, ažurna ili bez grešaka. Pre upotrebe proizvoda molimo pogledajte listu sastojaka na spoljnom pakovanju proizvoda ili uputstvu koje dobijete za potpunu, tačnu i ažurnu listu.

 

Pakovanje: 50ml

005680014138

Pregled

Napišite vaš komentar

Beard Thickener 50ml

King C. Gillette Beard Thickener ulje za bradu čini da muška brada izgleda i na dodir se oseća primetno gušćom. Obogaćeno vitaminom B3 (niacinamid), pro-vitaminom B5 (pantenolom), arganovim uljem i kofeinom King C. Gillette Beard Thickener ulje za bradu oblaže, jača i oblikuje svaki pramen brade kako bi se dlake zaštitile od lomljenja i učinilo da brada izgleda puna volumena. Takođe obezbeđuje omekšavanje dlaka i glatke ivice za potpunu udobnost i uživanje u nošenju brade. Osim toga, King C. Gillette Beard Thickener ulje za bradu ima laganu formulu za brzo sušenje i sa efektom protiv zgušnjavanja tako da će umiriti i ohladiti kožu. Prijatan miris zaokružiće potpuni užitak nege brade.

Napišite vaš komentar

Povezani proizvodi

Pogledajte i ostale povezane proizvode

Takođe preporučujemo

Možda će vas interesovati neki od sličnih proizvoda
Proizvod dodat za upoređivanje