Aktivni filteri

Nail Glow 10ml

Cena 5.990,00 RSD
Dostupnost: 5 Na stanju

Kultni lak za negu koji poboljšava izgled noktiju trenutnim efektom francuskog manikira. Dior Nail Glow je ulepšavajući lak za nokte sa formulom koja oživljava prirodnu boju noktiju. Nokti su blago obojeni od prve primene.

Le Baume Revitalizing Multi-Use Balm 50g

Cena 9.990,00 RSD
Dostupnost: 3 Na stanju

Hidratantni balzam za usne, telo i ruke u jednoj upotrebi. Kreiran za upotrebu tokom cele godine, ovaj hidratantni balzam za ruke, telo i usne je formulisan sa 95%¹ sastojaka prirodnog porekla za revitalizaciju suve kože. Balzam je namenjen za žene i muškarce.

J'adore Huile Divine Dry Silk Body and Hair Oil...

Cena 10.990,00 RSD
Dostupnost: 5 Na stanju

Suvo ulje za kosu, telo i nokte, Dior J'adore Huile Divine je poziv na trenutno zadovoljstvo. Senzorična i prozračna, njegova izuzetna formula brzo prodire i izdašno vlaži kožu, ostavljajući je mekom kao svila. Sjajan, poboljšava i nežno umiruje preplanulu kožu. Dizajniran kao sprej za izdašno nanošenje, naglašava note cvetnog buketa notom "soli" koja greje kožu poput zraka sunca.

Crème Abricot Nail Cream 10g

Cena 5.990,00 RSD
Dostupnost: 2 Na stanju

Crème Abricot je čuvena Dior manikir nega noktiju od 1963. godine, poznata po svojim hranljivim i hidratantnim svojstvima. Njena veoma bogata formula jača nokte i poboljšava otpornost sa vidljivim rezultatima za samo mesec dana.

Huile Abricot Daily Nutritive Serum 7.5ml

Cena 5.990,00 RSD
Dostupnost: 5 Na stanju

Dnevni nutritivni serum za nokte i zanoktice. Sva moć legendarne Dior Abricot kreme u izvrsnom ulju za negu noktiju putne veličine. Diorova luksuzna krema Abricot je sada dostupna u intenzivno rafinisanom ulju za tretmane noktiju i zanoktica, savršenom za svakodnevnu upotrebu. Dior Huile Abricot hrani, zaglađuje i jača nokte dok dubinski rehidrira zanoktice za zdravu i uglađenu podlogu za manikir.

Proizvod dodat za upoređivanje