Delovanje:
Sa svojom kompaktnom, ergonomskom i modernom bočicom u obliku diska, ova esencijalna nega kože briše granicu između mode i funkcije. Formula za Dior Le Baume je prožeta ekstraktom centella asiatica, poznatom po svojim umirujućim svojstvima i odabranom da popravi barijeru kože, kao i hijaluronskom kiselinom sa hidratantnim svojstvima i shea puterom, za koji se zna da je hranljiv.

 

Klinički rezultati²:

- kožna barijera se popravlja za 2 sata za +100%³

- nakon 6 sati⁴ koža je napunjena vlagom: + 60%

- hidratacija traje do 72 sata⁴

- usne izgledaju napunjene +39%⁵ nakon 2 nedelje

- nokti su vidno ojačani +46%⁵ nakon 2 nedelje

- koža odmah izgleda nahranjeno +20%⁵

- koža izgleda nahranjeno +31%⁵ nakon 7 dana

- koža izgleda nahranjeno +38%⁵ nakon 2 nedelje

 

Bez parabena, formaldehida, agenasa za oslobađanje formaldehida, ftalata, mineralnog ulja, retinil palmitata, oksibenzona, katrana uglja, hidrohinona, sulfata SLS & SLES, triklokarbana, triklosana i sadrži manje od jedan procenat sintetičkog mirisa. Takođe je bez glutena.

 

¹Iznos izračunat na osnovu standarda ISO 16128-1 i ISO 16128-2. Procenat vode uključen. Preostalih 5% doprinosi performansama formule, senzornoj privlačnosti i stabilnosti. ²U istraživanju potrošača, pokazali su se rezultati nakon 1 aplikacije. ³Instrumentalni test na 31 osobi. ⁴Instrumentalni test na 33 osobe, jedna aplikacija. ⁵Primećeno od strane volontera, minimalno 2 puta aplikacija dnevno, samoprocena od 33 volontera. Izvor: Dior.

 

Način upotrebe:
Nanesite ovaj višenamenski balzam na suve i osetljive delove lica i tela (usne, ruke ili šake).

 

Sastav:
AQUA (WATER), GLYCERIN, DICAPRYLYL CARBONATE, PROPANEDIOL, BUTYROSPERMUM PARKII (SHEA) BUTTER, BUTYLENE GLYCOL, CETYL ALCOHOL, PENTYLENE GLYCOL, STEARYL ALCOHOL, SQUALANE, DIMETHICONE, GLYCERYL STEARATE, PEG-100 STEARATE, SIMMONDSIA CHINENSIS (JOJOBA) SEED OIL, CENTELLA ASIATICA LEAF EXTRACT, STEARYL GLYCYRRHETINATE, SODIUM HYALURONATE, PARFUM (FRAGRANCE), HYDROXYACETOPHENONE, SODIUM DEHYDROACETATE, SORBITAN ISOSTEARATE, SODIUM HYDROXIDE, TOCOPHEROL, POTASSIUM SORBATE, GLYCINE SOJA (SOYBEAN) OIL, HYDROXYETHYL ACRYLATE / SODIUM ACRYLOYLDIMETHYL TAURATE COPOLYMER, CARBOMER.

 

Lista sastojaka je prikazana samo u informativne svrhe. Svaka lista sastojaka je specifična i može da se razlikuje, menja ili varira tokom vremena. Sve formule su podložne promenama. Iako se trudimo da prikazana lista sastojaka bude tačna, ne možemo da garantujemo da je pouzdana, ažurna ili bez grešaka. Pre upotrebe proizvoda molimo pogledajte listu sastojaka na spoljnom pakovanju proizvoda ili uputstvu koje dobijete za potpunu, tačnu i ažurnu listu.

 

Pakovanje: 50g

005680014133

Pregled

Napišite vaš komentar

Le Baume Revitalizing Multi-Use Balm 50g

Hidratantni balzam za usne, telo i ruke u jednoj upotrebi. Kreiran za upotrebu tokom cele godine, ovaj hidratantni balzam za ruke, telo i usne je formulisan sa 95%¹ sastojaka prirodnog porekla za revitalizaciju suve kože. Balzam je namenjen za žene i muškarce.

Napišite vaš komentar

Povezani proizvodi

Pogledajte i ostale povezane proizvode

Takođe preporučujemo

Možda će vas interesovati neki od sličnih proizvoda
Proizvod dodat za upoređivanje