Delovanje:
Neutrogena Moisturizing & Hygiene krema za ruke sadrži glicerin prirodnog porekla, poznat po svojim dugotrajnim hidratantnim svojstvima, i alkohol koji doprinosi higijeni ruku i pruža trenutni osećaj svežine. Ova krema za ruke ostavlja kožu hidratiziranom i mekom, a razvijena je u saradnji sa dermatolozima i idealna je za upotrebu u bilo koje doba dana.

 

Glicerin prirodnog porekla jača i jača barijeru vlage u koži, promovišući zdravu i udobnu kožu. Alkohol daje trenutnu svežinu.

 

Način upotrebe:
Naneti na šake po potrebi. Umasirati kremu u ruke. Redovno perite ruke sapunom i održavajte higijenu ruku. Ova krema nije zamena za anti-bakterijski gel za suvo pranje ruku.

 

Sastav:
Alcohol Denat., Aqua, Caprylic/Capric Triglyceride, Glycerin, Polyacrylamide, C13-14 Isoparaffin, Isohexadecane, Polysorbate 80, Sorbitan Oleate, Laureth-7, Sodium Acrylate/Sodium Acryloyldimethyl Taurate Copolymer, Parfum.

 

Lista sastojaka je prikazana samo u informativne svrhe. Svaka lista sastojaka je specifična i može da se razlikuje, menja ili varira tokom vremena. Sve formule su podložne promenama. Iako se trudimo da prikazana lista sastojaka bude tačna, ne možemo da garantujemo da je pouzdana, ažurna ili bez grešaka. Pre upotrebe proizvoda molimo pogledajte listu sastojaka na spoljnom pakovanju proizvoda ili uputstvu koje dobijete za potpunu, tačnu i ažurnu listu.

 

Pakovanje: 50ml

005680011378

Pregled

Napišite vaš komentar

Moisturizing & Hygiene krema za ruke 50ml

Neutrogena Moisturizing & Hygiene Hand Cream je osvežavajuća krema za ruke koja hrani i štiti kožu antibakterijskim delovanjem. Idealan je izbor za svakodnevnu negu i zaštitu ruku. Ima inovativnu kompoziciju, dubinski vlaži i nudi efikasnu zaštitu.

Napišite vaš komentar

Povezani proizvodi

Pogledajte i ostale povezane proizvode

Takođe preporučujemo

Možda će vas interesovati neki od sličnih proizvoda
Proizvod dodat za upoređivanje