Delovanje:
Neutrogena Instant obnavljajuća krema za ruke hidrira vaše ruke ši puterom i pčelinjim voskom. Učinite svoje ruke vitkijim i glatkijim i pružite umirujući osećaj do 24 sata. Lagano parfimisana.

 

Neutrogena je brend za negu kože koji je posebno razvijen u saradnji sa dermatolozima. Neutrogena ima proizvode za različite tipove kože i potrebu sa dugoročnim rezultatima. Brend ima dugu istoriju težnje da pronađe nove mogućnosti u nezi kože i da se stalno razvija. Više od 40 godina, Neutrogena se posvetila izuzetnoj nezi za naše ruke. Kako bi Neutrogena označila ovu odanost i pomogla svima da imaju mekane i negovane ruke, stvoren je "kap ljubavi za izvanredne ruke." Kreiran sa ljubavlju prema ši puteru i pčelinjem vosku, ova intenzivno regenerišuca krema za ruke kreirana je da vam pruži 24 sata udobnosti. Nakon jednog nanošenja, suve ruke postaju primetno glatkije, mekše i delikatno mirisne.

 

Dermatološki testirano.

 

Način upotrebe:
Naneti na šake po potrebi. Umasirati kremu u ruke.

 

Sastav:
Aqua, Paraffinum, Liquidum, Glycerin, Stearyl Alcohol, Glyceryl Stearate SE, Butyrospermum, Parkii Butter, Aloe Barbadensis Leaf Juice, Cera Alba, Caprylyl Glycol, p-Anisic Acid, Carbomer, Soduim Polyacrylate, Hydrogenated, Palm Glycerides, Potassium Ceyl Phosphate, Sodium Hydroxide, Citric Acid, Chlorphenesin, Sodium Sulffite, Parfum.

 

Lista sastojaka je prikazana samo u informativne svrhe. Svaka lista sastojaka je specifična i može da se razlikuje, menja ili varira tokom vremena. Sve formule su podložne promenama. Iako se trudimo da prikazana lista sastojaka bude tačna, ne možemo da garantujemo da je pouzdana, ažurna ili bez grešaka. Pre upotrebe proizvoda molimo pogledajte listu sastojaka na spoljnom pakovanju proizvoda ili uputstvu koje dobijete za potpunu, tačnu i ažurnu listu.

 

Pakovanje: 75ml

005680011374

Pregled

Napišite vaš komentar

Instant Repairing krema za ruke 75ml

Neutrogena instant obnavljajuća krema za ruke ostavlja suve ruke nežnim, plišanim i sa divnim laganim mirisom. Krema za ruke za trenutnu popravku kože ruku. Pruža glatki i omekšavajući osećaj tokom 24 sata. Sadrži ši puter i pčelinji vosak.

Napišite vaš komentar

Povezani proizvodi

Pogledajte i ostale povezane proizvode

Takođe preporučujemo

Možda će vas interesovati neki od sličnih proizvoda
Proizvod dodat za upoređivanje