Aktivni filteri

Moisture Surge Megastars set

Cena 7.990,00 RSD
Dostupnost: 5 Na stanju

Ograničeno izdanje prazničnog kompleta dolazi iz kozmetičke kuće Clinique i donosi tri proizvoda za negu lica i usana. Ovaj set se sastoji od Moisture Surge 100H Auto-Replenishing Hydrator (krema za lice), Moisture Surge Overnight Mask (maska za lice), Moisture Surge Lip Hydro-Plum Treatment (balzam za usne), kao i Clinique neseser.

Rêve de Miel Stick Lèvres 4g

Cena 800,00 RSD
Dostupnost: 5 Na stanju

Izuzetno prijatna linija za negu Rêve de Miel pravi je tretman za svaku kožu, ultra hranljiv i izuzetno umirujuć. Već više od 20 godina, ljubitelji prirode uživaju u kultnoj Rêve de Miel liniji. Njena posebnost: med, dragoceni sastojak za lepotu s umirujućim sastojcima stvorenim za suvu kožu. Rêve de Miel linija za negu kože posebno je dizajnirana kako bi donela najveću prijatnost suvoj i vrlo suvoj koži i sačuvala njenu zaštitnu kožnu barijeru zahvaljujući dragocenim biljnim uljima, nudeći hranjivo delovanje i med bagrema za omekšavajući učinak. Nuxe Rêve de Miel Stick Lèvres je hidratantni balzam za usne u stiku, namenjen za suve i oštećene usne. Hidratizuje, obnavlja i štiti.

Rêve de Miel Baume Lèvres au Miel...

Cena 1.190,00 RSD
Dostupnost: 5 Na stanju

Izuzetno prijatna linija za negu Rêve de Miel pravi je tretman za svaku kožu, ultra hranljiv i izuzetno umirujuć. Već više od 20 godina, ljubitelji prirode uživaju u kultnoj Rêve de Miel liniji. Njena posebnost: med, dragoceni sastojak za lepotu s umirujućim sastojcima stvorenim za suvu kožu. Rêve de Miel linija za negu kože posebno je dizajnirana kako bi donela najveću prijatnost suvoj i vrlo suvoj koži i sačuvala njenu zaštitnu kožnu barijeru zahvaljujući dragocenim biljnim uljima, nudeći hranjivo delovanje i med bagrema za omekšavajući učinak. Nuxe Rêve de Miel® Baume Lèvres au Miel Ultra-Nourrissant et Réparateur je medeni balzam za usne koji je izuzetno hranljiv i obnavljajući. Namenjen za suve i oštećene usne, dubinski hrani, smiruje i obnavlja osetljivu kožu.

Rouge Coco Baume (N°912 Dreamy White) 3g

Cena 6.990,00 RSD
Dostupnost: 9 Na stanju

Hidratantni tonirani balzam za usne koji nudi neutralnu boju koja se može izgraditi za lepši izgled usana, iz dana u dan. Chanel je ponovo osmislio balzam za usne i učinio ga poželjnim kao i kultni ruž za usne. Pametna formula Rouge Coco Baume omogućava prilagođenu pokrivenost i pruža svoje izuzetne prednosti prirodno blistavom završnom obradom koja postaje mat kako se nosi.

Rouge Dior Lip Balm (N°000 Diornatural Velvet...

Cena 7.990,00 RSD
Dostupnost: 4 Na stanju

Prvi Dior balzam za usne sa formulom obogaćenom cvetnim kompleksom, koncentrisanom u ekstraktima božura, cveta nara, cveta Barbari smokve i cveta crvenog hibiskusa za lepše usne iz dana u dan. Sastavljen od 95%¹ sastojaka prirodnog porekla, balzam za usne Rouge Dior ima umirujući efekat i pruža 24h² hidratacije, a namenjen je ženama i muškarcima. Ovaj balzam ima mat (velvet) premaz.

Rouge Dior Lip Balm (N°000 Diornatural Satin...

Cena 7.990,00 RSD
Dostupnost: 4 Na stanju

Prvi Dior balzam za usne sa formulom obogaćenom cvetnim kompleksom, koncentrisanom u ekstraktima božura, cveta nara, cveta Barbari smokve i cveta crvenog hibiskusa za lepše usne iz dana u dan. Sastavljen od 95%¹ sastojaka prirodnog porekla, balzam za usne Rouge Dior ima umirujući efekat i pruža 24h² hidratacije, a namenjen je ženama i muškarcima. Ovaj balzam ima sjajniji (satin) premaz.

Benefiance Full Correction Lip Treatment 15ml

Cena 7.610,00 RSD
Dostupnost: 1 Na stanju

Potpuni luksuz za kožu usana. Bogati hranljivi balzam koji poboljšava konture usana i daje usnama jedar izgled. Sada, od svetski poznatog stručnjaka za vitalizaciju izgleda kože, dolazi vrhunska privilegovana nega za zrelu kožu. Shiseido Benefiance je linija za negu kože sa visokim učinkom koja kombinuje najbolje od više od jednog veka dostignuća u dermatološkim istraživanjima sa luksuznim, senzualno prijatnim formulacijama.

Proizvod dodat za upoređivanje