Aktivni filteri

Rouge Coco Baume (N°912 Dreamy White) 3g

Cena 6.990,00 RSD
Dostupnost: 5 Na stanju

Hidratantni tonirani balzam za usne koji nudi neutralnu boju koja se može izgraditi za lepši izgled usana, iz dana u dan. Chanel je ponovo osmislio balzam za usne i učinio ga poželjnim kao i kultni ruž za usne. Pametna formula Rouge Coco Baume omogućava prilagođenu pokrivenost i pruža svoje izuzetne prednosti prirodno blistavom završnom obradom koja postaje mat kako se nosi.

Rouge Dior Lip Balm (N°000 Diornatural Velvet...

Cena 7.990,00 RSD
Dostupnost: 5 Na stanju

Prvi Dior balzam za usne sa formulom obogaćenom cvetnim kompleksom, koncentrisanom u ekstraktima božura, cveta nara, cveta Barbari smokve i cveta crvenog hibiskusa za lepše usne iz dana u dan. Sastavljen od 95%¹ sastojaka prirodnog porekla, balzam za usne Rouge Dior ima umirujući efekat i pruža 24h² hidratacije, a namenjen je ženama i muškarcima. Ovaj balzam ima mat (velvet) premaz.

Rouge Dior Lip Balm (N°000 Diornatural Satin...

Cena 7.990,00 RSD
Dostupnost: 4 Na stanju

Prvi Dior balzam za usne sa formulom obogaćenom cvetnim kompleksom, koncentrisanom u ekstraktima božura, cveta nara, cveta Barbari smokve i cveta crvenog hibiskusa za lepše usne iz dana u dan. Sastavljen od 95%¹ sastojaka prirodnog porekla, balzam za usne Rouge Dior ima umirujući efekat i pruža 24h² hidratacije, a namenjen je ženama i muškarcima. Ovaj balzam ima sjajniji (satin) premaz.

Benefiance Full Correction Lip Treatment 15ml

Cena 7.610,00 RSD
Dostupnost: 1 Na stanju

Potpuni luksuz za kožu usana. Bogati hranljivi balzam koji poboljšava konture usana i daje usnama jedar izgled. Sada, od svetski poznatog stručnjaka za vitalizaciju izgleda kože, dolazi vrhunska privilegovana nega za zrelu kožu. Shiseido Benefiance je linija za negu kože sa visokim učinkom koja kombinuje najbolje od više od jednog veka dostignuća u dermatološkim istraživanjima sa luksuznim, senzualno prijatnim formulacijama.

Proizvod dodat za upoređivanje