Aktivni filteri

K by Dolce&Gabbana Eau de Parfum Men Gift Set

Cena 18.990,00 RSD
Dostupnost: 5 Na stanju

Mediteranska drvena aroma parfemske vode K by Dolce&Gabbana poštuje tradiciju i prihvata modernost. Izgrađen na nasleđu toaletne vode K by Dolce&Gabbana, parfemska voda je senzualni novi miris koji oličava duh čoveka koji sa strašću i samopouzdanjem bira svoju sudbinu. Inspirisan zemljanim, neravnim pejzažom Toskane, originalni miris je reinterpretiran kako bi dočarao intenzivne i magnetne strane ovog kralja svakodnevnog života. Praznični set sastoji se od K by Dolce&Gabbana Eau de Parfum 100ml, ulja za bradu 25ml, kao i mini gela za tuširanje od 50ml.

Beard Thickener 50ml

Cena 1.690,00 RSD
Dostupnost: 3 Na stanju

King C. Gillette Beard Thickener ulje za bradu čini da muška brada izgleda i na dodir se oseća primetno gušćom. Obogaćeno vitaminom B3 (niacinamid), pro-vitaminom B5 (pantenolom), arganovim uljem i kofeinom King C. Gillette Beard Thickener ulje za bradu oblaže, jača i oblikuje svaki pramen brade kako bi se dlake zaštitile od lomljenja i učinilo da brada izgleda puna volumena. Takođe obezbeđuje omekšavanje dlaka i glatke ivice za potpunu udobnost i uživanje u nošenju brade. Osim toga, King C. Gillette Beard Thickener ulje za bradu ima laganu formulu za brzo sušenje i sa efektom protiv zgušnjavanja tako da će umiriti i ohladiti kožu. Prijatan miris zaokružiće potpuni užitak nege brade.

Barista premium ulje za bradu 30ml

Cena 1.480,00 RSD
Dostupnost: 5 Na stanju

Veoma je jednostavno. Ako volite kafu, obožavaćete The Golden Spartan Barista ulje za bradu. Napravljeno od najkvalitetnijeg eteričnog ulja kafe, njegov kremasti kafeni miris sa nežnim notama vanile će vas odmah osvojiti. Pružiće vam doživljaj vaše omiljene kafeterije i učiniće da uživate u onim malim stvarima u životu.

After Nine premium ulje za bradu 30ml

Cena 1.480,00 RSD
Dostupnost: 5 Na stanju

Neke stvari prosto idu zajedno. After Nine ulje za bradu je najbolji dokaz toga. The Golden Spartan je spojio bogati miris čokolade i osvežavajući miris mente, i omogućio vam da uživate u vašim omiljenim čoko mint slatkišima svaki put kad namažete bradu. Ovaj neverovatno postojani miris mamiće vam osmeh ceo dan.

Proizvod dodat za upoređivanje