Aktivni filteri

Barista premium ulje za bradu 30ml

Cena 1.480,00 RSD
Dostupnost: 5 Na stanju

Veoma je jednostavno. Ako volite kafu, obožavaćete The Golden Spartan Barista ulje za bradu. Napravljeno od najkvalitetnijeg eteričnog ulja kafe, njegov kremasti kafeni miris sa nežnim notama vanile će vas odmah osvojiti. Pružiće vam doživljaj vaše omiljene kafeterije i učiniće da uživate u onim malim stvarima u životu.

After Nine premium ulje za bradu 30ml

Cena 1.480,00 RSD
Dostupnost: 5 Na stanju

Neke stvari prosto idu zajedno. After Nine ulje za bradu je najbolji dokaz toga. The Golden Spartan je spojio bogati miris čokolade i osvežavajući miris mente, i omogućio vam da uživate u vašim omiljenim čoko mint slatkišima svaki put kad namažete bradu. Ovaj neverovatno postojani miris mamiće vam osmeh ceo dan.

Hedonist exclusive ulje za bradu 30ml

Cena 2.480,00 RSD
Dostupnost: 4 Na stanju

Hedonist ulje za bradu ima posebnu The Golden Spartan EXCLUSIVE formulu. Dugogodišnje iskustvo, godine istraživanja i mnogo testiranja je dovelo do toga da The Golden Spartan može s ponosom da kaže da je ovo njihovo najfinije ulje za bradu koje ćete ikada imati priliku da koristite. A o čemu tačno The Golden Spartan priča, uvidećete čim protrljate ulje kroz ruke i bradu. Hedonist ulje za bradu pleni plemenitim mirisom burbona. Potpuno nesvakidašnje, potpuno neodoljivo. Miris koji ostaje sa vama veoma dugo i oslobađa različite note satima, svakom bradonji će pružati nezaboravan užitak.

Warrior Pure Gold exclusive ulje za bradu 30ml

Cena 3.280,00 RSD
Dostupnost: 5 Na stanju

Sa posebnom EXCLUSIVE formulom, oplemenjeno pahuljicama 23-karatnog zlata i sa svojim prepoznatljivim "Warrior" mirisom, Warrior Pure Gold je najluksuznije ulje za bradu iz The Golden Spartan kolekcije. Dugogodišnje iskustvo, godine istraživanja i mnogo testiranja je dovelo do toga da The Golden Spartan može s ponosom da kaže da je ovo njihovo najfinije ulje za bradu koje ćete ikada imati priliku da koristite. A o čemu tačno The Golden Spartan priča, uvidećete čim protrljate ulje kroz ruke i bradu. Dolazi uz ručno rađenu futrolu od najfinije prirodne kože. Savršeno za čuvanje vašeg omiljenog ulja.

Imperial exclusive ulje za bradu 30ml

Cena 3.830,00 RSD
Dostupnost: 5 Na stanju

Dugogodišnje iskustvo, godine istraživanja i mnogo testiranja je dovelo do toga da The Golden Spartan može s ponosom da kaže da je ovo njihovo najfinije ulje za bradu koje ćete ikada imati priliku da koristite. A o čemu tačno The Golden Spartan priča, uvidećete čim protrljate ulje kroz ruke i bradu. Mirisna nota je takođe nešto posebno, dok neke asocira na tonik za kosu, neke asocira na Warrior, dok drugi prosto ne mogu ni sa čim da ga uporede.

Proizvod dodat za upoređivanje