Aktivni filteri

Mandarino Di Amalfi (Private Blend Collection)...

Cena 54.990,00 RSD
Dostupnost: 5 Na stanju

Idilični pejzaži Amalfi obale su izraženi u ovom citrusno-aromatičnom mirisu. Citrusi nalik toniku, aromatično bilje, divlje cveće i cveće koje cveta noću stvaraju blistav, teksturiran miris koji je blažen poput povlačenja u belu vilu u Amalfiju. To je pozivnica u mediteransku idilu gde italijanski primorski sastojci mirišu večernji vazduh.

Soleil Brûlant (Private Blend Collection) Eau...

Cena 54.990,00 RSD
Dostupnost: 5 Na stanju

Senzualna, primamljiva parfemska voda koja odjekuje toplinom sunca, nežno miluje kožu. Ovaj miris je poput osunčanog citrusa pomešanog sa začinima, ustupajući mesto kitnjastom i kraljevskom cvetnom srcu, dok apsolut cveta narandže i crni med oslobađaju zavodljivu paru, koja se topi u uglačanoj toplini ćilibara.

White Suede (Private Blend Collection) Eau de...

Cena 22.990,00 RSD
Dostupnost: 5 Na stanju

Zarazna privlačnost kože i antilop mirisa White Suede uniseks parfemske vode je kanalisana kroz elegantnu kompoziciju koja potiče od mošusa. Primalni intenzitet mošusa je usklađen sa šafranom i timijanom, pojačan baršunastom ružom i toplim amberom. Topao, podatan i senzualan, Tom Ford White Suede je parfemska voda s neodoljivim izrazom sirove želje. Nijansa mirisa mošusa i kože sa lakoćom oličenom u cvetnim akordima.

White Suede (Private Blend Collection) Eau de...

Cena 41.990,00 RSD
Dostupnost: 5 Na stanju

Zarazna privlačnost kože i antilop mirisa White Suede uniseks parfemske vode je kanalisana kroz elegantnu kompoziciju koja potiče od mošusa. Primalni intenzitet mošusa je usklađen sa šafranom i timijanom, pojačan baršunastom ružom i toplim ćilibarom. Topao, podatan i senzualan, Tom Ford White Suede je uniseks parfemska voda s neodoljivim izrazom sirove želje. Nijansa mirisa mošusa i kože sa lakoćom oličenom u cvetnim akordima.

Soleil Blanc (Private Blend Collection) Eau de...

Cena 39.990,00 RSD
Dostupnost: 4 Na stanju

Soleil Blanc parfemska voda ima ćilibarno-cvetni miris, koji je deo Tom Ford privatne kolekcije parfema, a koji se fokusira na ekstrakt jedne jedine note. Topla i začinjena parfemska voda neoprostivo odiše beskrajnom potragom za suncem i luksuzom. Tom Ford Soleil Blanc stvara zavisnost od solarnog, cvetnog ćilibara i parfema sa koko-de-merom. Živahna je sa zavodljivim kardamomom i osvežavajućim dekadentnim ilang ilangom. Soleil Blanc je uniseks parfemska voda koja je namenjena i muškarcima i ženama.

Fucking Fabulous (Private Blend Collection) Eau...

Cena 54.990,00 RSD
Dostupnost: 5 Na stanju

Odvažan i dvosmislen, Tom Ford Fucking Fabulous parfemska voda je iteracija dekadencije i raskoši. Ovaj prepoznatljivi miris karakteriše složen spoj nota i akorda koji daju put svežini i senzualnosti. Prepoznatljivi miris karakteriše elokventan kontrast muškatne žalfije, sveže lavande, gorkog badema i vanile. Pregibi korena irisa, mahune tonke, kože i ambera daju put toplom i aromatičnom završetku. Fucking Fabulous sada već kultno-klasična parfemska voda je začinjena, topla i dekadentna. Gurmansko srce badema i irisa daju bogatstvo teksture raskošnoj koži pojačanoj akordom cveća irisa. Efekat je tako izvanredno lep, da nijedno drugo ime ne bi odgovaralo parfemskoj vodi. Tom Ford Fucking Fabulous je dekadentni orijentalni kožni miris s opojnim zagrljajem.

Ébène Fumé (Private Blend Collection) Eau de...

Cena 39.990,00 RSD
Dostupnost: 5 Na stanju

Parfemska voda Ébène Fumé je kao da pažljivost susreće raskoš. Intenzivno meditativni miris slavi mističnu suštinu dima Palo Santo drveta, podstaknut toplom elegancijom apsoluta cistus, zamamnog crnog bibera i notama drveta ebanovine, uhvaćenim u elegantnim, uzvišenim notama kože. Parfemska voda Tom Ford Ébène Fumé spaja pročišćavajuću esenciju Palo Santo drveta s notama drveta ebanovine za izuzetnu smirenost i duhovni luksuz. Ébène Fumé je uniseks parfemska voda koja je namenjena i muškarcima i ženama.

Oud Wood (Private Blend Collection) Eau de...

Cena 39.990,00 RSD
Dostupnost: 5 Na stanju

Kompozicija egzotičnog, zadimljenog drveta uključujući retki oud, sandalovinu, ružino drvo, istočnjačke začine i senzualni ćilibar, otkrivaju bogatu i ubedljivu moć Tom Ford Our Wood parfemske vode. Kao deo privatne mirisne kolekcije (Tom Ford Private Blend Collection), ovaj zemljani i drveni miris inspirisan je zadimljenim hramovima punim tamjana i retkim, dragocenim drvetom ouda. Oud Wood je uniseks niche parfemska voda koja je namenjena i muškarcima i ženama.

Proizvod dodat za upoređivanje