Noćne kreme

Tokom dubokog sna, koža lica prelazi u fazu u kojoj se samostalno obnavlja i regeneriše što ujedno predstavlja i jedan od glavnih koraka za održavanje mladolikosti i zdravlja. Kvalitetna noćna krema je jedan od najvažnijih proizvoda koji pomaže regeneraciji i obnavljanju ćelija kože lica jer hidrira kožu, uklanja bore i linije i sprečava pojavu fleka.

Aktivni filteri

Blue Therapy Cream Night 50ml

Cena 11.990,00 RSD
Dostupnost: 5 Na stanju

Primetili ste da vaša koža pokazuje znake preranog starenja ili imate zrelu kožu kojoj je potreban oporavak? Otkrijte Biotherm najbolju noćnu kremu za lečenje vidljivih znakova vremena: stručna noćna regeneracija kože lica. Blue Therapy Night je krema za lice sa Alaria Esculenta, ekstraktom poznatim kao „Alge mladosti“, koji pruža snažnu noćnu regeneraciju. Koža je tokom noći zaštićena od spoljašnjih agresora i sposobna da se oporavi od znakova preranog starenja.

Aquasource Night Spa 50ml

Cena 7.990,00 RSD
Dostupnost: 5 Na stanju

Biotherm Aquasource Night Spa predstavlja rešenje za nadoknadu vlage i intenzivnu hidrataciju kože lica tokom noći. Otkrijte noćno spa iskustvo i hidrirajte kožu dok spavate. Aquasource kultna formula za hidrataciju uhvaćena je u ultra-bogatu teksturu i kao maska za lice. Probudite se s hidriranom kožom, koja je zaglađena i umirena. Iz noći u noć, koža lica izgleda transformisano, linije dehidratacije izgledaju ujednačeno, a ten je svežiji.

Revitalizing Supreme+ Night Intensive...

Cena 13.990,00 RSD
Dostupnost: 5 Na stanju

Neguje, učvršćuje, podiže i smanjuje izgled finih linija na koži lica. Moć je u vašoj koži. Osećajte se čvršće, izgledajte blistavo, obnovljeno — više podignuto. Probudite se blistavi, jutro za jutrom. Ova bogata, ultra-hranljiva multi-akciona krema je posebno koncentrisana za noć. Ostavlja kožu čvršćom i značajno smanjuje izgled bora dok spavate.

Proizvod dodat za upoređivanje