Noćne kreme

Tokom dubokog sna, koža lica prelazi u fazu u kojoj se samostalno obnavlja i regeneriše što ujedno predstavlja i jedan od glavnih koraka za održavanje mladolikosti i zdravlja. Kvalitetna noćna krema je jedan od najvažnijih proizvoda koji pomaže regeneraciji i obnavljanju ćelija kože lica jer hidrira kožu, uklanja bore i linije i sprečava pojavu fleka.

Aktivni filteri

Blue Pro-Retinol set

Cena 11.990,00 RSD
Dostupnost: 3 Na stanju

Biotherm Blue Pro-Retinol Multi-Correct krema je revolucionarna Blue Beauty inovacija, krema za lice protiv starenja sa retinolom koja nudi kontinuirano dnevno obnavljanje površine, klinički dokazano da ispravlja bore, teksturu kože i ujednačenost tona za sve tipove kože. Praznični Biotherm set uključuje Blue Pro-Retinol kremu za lice (50ml), Night Cream noćnu kremu (15ml), Life Plankton Elixir (7ml), Life Plankton kremu za predeo oko očiju (5ml), kao i neseser.

Super Restorative Collection

Cena 15.990,00 RSD
Dostupnost: 5 Na stanju

Praznični Clarins set donosi tri proizvoda namenjenih za negu kože lica. Ovaj set sastoji se od Super Restorative Day Cream (dnevne kreme u punoj veličini), mini Super Restorative Night Cream (noćne kreme), mini Super Restorative Remodlling Serum (seruma za lice), kao i nesesera.

Extra-Firming Collection set

Cena 12.990,00 RSD
Dostupnost: 5 Na stanju

Praznični Clarins set donosi tri proizvoda namenjenih za negu kože lica. Ovaj set sastoji se od Extra-Firming Day Cream (dnevne kreme u punoj veličini), mini Extra-Firming Phyto Serum (serum za lice), mini Extra-Firming Night Cream (noćna krema), kao i nesesera.

Proizvod dodat za upoređivanje