Noćne kreme

Tokom dubokog sna, koža lica prelazi u fazu u kojoj se samostalno obnavlja i regeneriše što ujedno predstavlja i jedan od glavnih koraka za održavanje mladolikosti i zdravlja. Kvalitetna noćna krema je jedan od najvažnijih proizvoda koji pomaže regeneraciji i obnavljanju ćelija kože lica jer hidrira kožu, uklanja bore i linije i sprečava pojavu fleka.

Aktivni filteri

Blue Pro-Retinol set

Cena 11.990,00 RSD
Dostupnost: 5 Na stanju

Biotherm Blue Pro-Retinol Multi-Correct krema je revolucionarna Blue Beauty inovacija, krema za lice protiv starenja sa retinolom koja nudi kontinuirano dnevno obnavljanje površine, klinički dokazano da ispravlja bore, teksturu kože i ujednačenost tona za sve tipove kože. Praznični Biotherm set uključuje Blue Pro-Retinol kremu za lice (50ml), Night Cream noćnu kremu (15ml), Life Plankton Elixir (7ml), Life Plankton kremu za predeo oko očiju (5ml), kao i neseser.

Skin Caviar Nighttime Oil 20ml

Cena 69.990,00 RSD
Dostupnost: 5 Na stanju

Ulje za lice koje zaglađuje linije, prožeto najnovijom inkarnacijom kavijara La Prairie, kavijar retinolom. Umanjuje pojavu finih linija i bora. Vidljivo zaglađuje kožu. Poboljšava izgled čvrstoće i elastičnosti. Jača funkciju sopstvene barijere kože, pomažući da se spreči gubitak vode. Hidrira kožu i čini je zategnutom.

Proizvod dodat za upoređivanje