Noćne kreme

Tokom dubokog sna, koža lica prelazi u fazu u kojoj se samostalno obnavlja i regeneriše što ujedno predstavlja i jedan od glavnih koraka za održavanje mladolikosti i zdravlja. Kvalitetna noćna krema je jedan od najvažnijih proizvoda koji pomaže regeneraciji i obnavljanju ćelija kože lica jer hidrira kožu, uklanja bore i linije i sprečava pojavu fleka.

Aktivni filteri

Rénergie Nuit Multi-Glow Intense Recovery Night...

Cena 13.990,00 RSD
Dostupnost: 5 Na stanju

Lancôme predstavlja Rénergie Nuit Multi-Glow, noćnu kremu skrojenu za žene starije od 60 godina. Rénergie Nuit Multi-Glow noćna krema je obogaćena ekstraktima ceramida, crvenih bobica šizandre i lanenog semena, njena formula hrani kožu vlagom i ojačava barijeru kože preko noći. Slatki noćni balzam koji izaziva privlačnost čini da koža lica izgleda manje umorno.

Blue Therapy Night 50ml

Cena 10.990,00 RSD
Dostupnost: 5 Na stanju

Primetili ste da vaša koža pokazuje znake preranog starenja ili imate zrelu kožu kojoj je potreban oporavak? Otkrijte Biotherm najbolju noćnu kremu za lečenje vidljivih znakova vremena: stručna noćna regeneracija kože lica. Blue Therapy Night je krema za lice sa Alaria Esculenta, ekstraktom poznatim kao „Alge mladosti“, koji pruža snažnu noćnu regeneraciju. Koža je tokom noći zaštićena od spoljašnjih agresora i sposobna da se oporavi od znakova preranog starenja.

Future Solution LX Night Total Regenerating...

Cena 59.990,00 RSD
Dostupnost: 5 Na stanju

Ultra bogata noćna krema sa najvećom koncentracijom sastojaka protiv starenja koja pomaže koži lica da se obnovi tokom noći. Bogata, luksuzna noćna krema formulisana da pomogne da se poboljša izgled vitalnosti kože tokom ključnih noćnih sati za mladalački izgled i izuzetno živahnu kožu. Koža je čvrsta, glatka i blistava dok je pojava bora smanjena. Za sve tipove kože. Dermatološki testirano.

Supremÿa Baume at Night The Supreme Anti-Aging...

Cena 99.990,00 RSD
Dostupnost: 5 Na stanju

Izuzetan noćni tretman prilagođen suvoj koži ili koži kojoj nedostaje udobnost, koji cilja na vidljive znake programiranog procesa starenja kože kako bi pružio vidljivo podmlađivanje. Supremÿa Baume at Night krema je vrhunska noćna nega kože protiv starenja, posebno razvijena da zadovolji specifične potrebe prirodno suve do veoma suve kože isušene faktorima okoline ili kože kojoj nedostaje udobnost, u ukusnoj kremastoj teksturi koja se lako nanosi, bogata i čvrsta.

Proizvod dodat za upoređivanje