Aktivni filteri

Body Care Collection

Cena 6.990,00 RSD
Dostupnost: 5 Na stanju

Otkrijte intenzivno nahranjenu kožu uz Clarins kolekciju osnovnih sredstava za negu tela na biljnoj bazi. Clarins praznični set sastoji se od Moisture-Rich Body Lotion 200ml losiona za negu kože tela, Exfoliating Body Scrub For Smooth Skin 30ml mini pilinga za telo, Hand and Nail Treatment Balm 30ml mini kreme za ruke, kao i Clarins nesesera.

Lait Corporel Gifting Holiday Set

Cena 7.990,00 RSD
Dostupnost: 5 Na stanju

Ovih praznika poklonite magiju Biotherm lepote sa personalizovanim ritualom nege tela kako biste savršeno hidrirali kožu. Biotherm praznični set sastoji se od mleka za telo Lait Corporel L'Original 400ml, mleka za tuširanje Lait de Douche 75ml, kreme za ruke Biomains 20ml, kao i balzama za usne Beurre de Levres 13ml.

Advent Calendar (Limited Edition)

Cena 26.990,00 RSD
Dostupnost: 5 Na stanju

Lancôme predstavlja izuzetan luksuzni poklon set u vidu prazničnog kalendara za negu i lepotu, a koji sadrži proizvode za negu lica, tela, kao i šminku. Spakovan u kutiju u vidu prazničnog kalendara, ovaj set sadrži ukupno 24 različitih Lancôme proizvoda, od 19 mini veličina proizvoda idealnih za putovanja, do 5 proizvoda u svojim punim veličinama.

The Body Crème 300ml

Cena 56.990,00 RSD
Dostupnost: 5 Na stanju

Bogata i raskošna krema za telo koja neguje i obnavlja tako što zasićuje kožu dugotrajnom, potpunom hidratacijom, ostavljajući kožu mekom i zaglađenom. La Mer The Body Crème namenjena je za suvu kožu. Suva koža je hidrirana, omekšana i zaglađena kao da je ušuškana u terapeutskim efektima mora.

Proizvod dodat za upoređivanje