Prilikom svakog poručivanja proizvoda, bez obzira na vrednost, posebnu pažnju posvećujemo pakovanju proizvoda koje će vam biti dostavljeno. Pored standardne ambalaže i pakovanja u okviru kojih se nalaze originalni proizvodi, Apothecary sve naručene proizvode dodatno pakuje u zaštitne kutije od kvalitetnog troslojnog mikrovalnog kartona sa zaštitnom nalepnicom, a potom ih stavlja u kurirske kese sa dostavnicom. Na taj način dodatno osiguravamo proizvode prilikom transporta i isporuke.

 Standardno pakovanje

 

Bez obzira koja je vrednost proizvoda, svi se pakuju na identičan način, čime pravimo jedinstveno iskustvo otvaranja pristiglog paketa sa proizvodima. U Apothecary drogeriji ne pravimo razliku u odnosu prema našim kupcima da li kupuju proizvode sa nižom ili višom cenom. Svakog našeg kupca podjednako vrednujemo i želimo da svi imaju jednako i pozitivno iskustvo prilikom prijema i otvaranja paketa. Iz tog razloga kupljeni proizvodi su spakovani u zaštitne kutije sa nalepnicom, dok se u njima nalaze proizvodi, zahvalnica, račun, preporuke za otvaranje proizvoda, posebne preporuke (u slučaju da postoje u zavisnosti od proizvoda) kao i testeri proizvoda u vidu našeg poklona. Smatramo da svako od nas treba da doživi jedinstveno iskustvo otvaranja paketa.

 

U Apothecary drogeriji pakovanje proizvoda na ovakav način je standardno pakovanje, čime ispunjavamo naše obećanje da možemo da se razlikujemo i da budemo prvoklasni primer u industriji i poslovanju.

 

Cena usluge iznosi 0 dinara (besplatna je) za poručivanje bilo kog proizvoda.

Proizvod dodat za upoređivanje