Aktivni filteri

Shiseido Men Total Age Defense | apothecary.rs
-5%
  • Na rasprodaji!
  • -5%

Men Total Age Defense

Standardna cena 25.980,00 RSD Cena 24.681,00 RSD
Dostupnost: 5 Na stanju

Muška koža pokazuje znakove starenja 10 godina ranije nego ženska. Ona ima tendenciju da bude čvršća na površini, a manje elastična na dubljem sloju kože. Upravo ova ključna razlika dovodi do ukupnog gubitka elastičnosti i pojave bora u mlađoj dobi. Japanska kozmetička kuća Shiseido kreirala je visokoefikasne anti-age proizvode namenjene muškarcima, a koji se bore protiv starenja kože i imaju visok učinak intezivne hidratacije do 48 sati. Shiseido Men Total Age Defense je anti-age rutina za negu kože lica muškaraca, koja se sastoji od dva proizvoda: Ultimune (serum za lice) i Total Revitalizer Cream (kreme za lice), a koje se zajedno bore i regenerišu mušku kožu lica.

Shiseido Men Total Revitalizer | apothecary.rs
-5%
  • Na rasprodaji!
  • -5%

Men Total Revitalizer

Standardna cena 36.970,00 RSD Cena 35.121,50 RSD
Dostupnost: 4 Na stanju

Shiseido Men Total Revitalizer je anti-age rutina za negu kože lica muškaraca, kao i predela oko očiju, a koja se sastoji od tri proizvoda: Total Revitalizer Cream (kreme za lice), Total Revitalizer Eye Cream (krema za predeo oko očiju) i Total Revitalizer Light Fluid (lgani fluid za lice).

Shiseido Men Revitalizing Duo | apothecary.rs
-5%
  • Na rasprodaji!
  • -5%

Men Revitalizing Duo

Standardna cena 19.858,00 RSD Cena 18.865,10 RSD
Dostupnost: 4 Na stanju

Shiseido Men Revitalizing Duo je rutina za negu kože lica muškaraca koja se sastoji od dva proizvoda: Face Cleanser (za pranje i čišćenje kože lica) i Total Revitalizer Cream (anti-age krema za lice).

Shiseido Men Strengthening Treatment | apothecary.rs
-5%
  • Na rasprodaji!
  • -5%

Men Strengthening Treatment

Standardna cena 26.448,00 RSD Cena 25.125,60 RSD
Dostupnost: 5 Na stanju

Shiseido Men Strengthening Treatment je rutina za negu kože lica muškaraca koja se sastoji od tri proizvoda: Face Cleanser (za pranje i čišćenje kože lica), Ultimune Power Infusing Concentrate (serum za lice) i Energizing Moisturizer Extra Light Fluid (energetski fluid za lice i predeo oko očiju).

Dermo System Age Control Firming Care 50ml

Cena 12.990,00 RSD
Dostupnost: 3 Na stanju

Dior Homme Dermo System Age Control Firming Care je svež, lagan serum koji klizi po koži lica poput gela. Jedinstveni aktivni sastojci koje je razvio Dior Innovation Center, Retensium™ kompleks izgrađuje i zgušnjava kožna tkiva. ß-cink reguliše višak sebuma, ograničava sjaj i sužava pore. Koža se odmah matira i obnavlja. Dan za danom, učvršćuje se, a struktura lica izgleda redefinisana.

Pure Gold Radiance Cream 50ml

Cena 118.990,00 RSD
Dostupnost: 5 Na stanju

Ova bogata, luksuzna hidratantna krema pali ten sjajem čistog zlata, vraćajući koži sjaj koji je vreme ugasilo. Krema je prožeta sistemom za difuziju čistog zlata, i obezbeđuje hranljive materije, zaglađuje kožu, ujednačava njenu teksturu, umiruje i duboko hidrira. Trenutno i dugoročno poboljšava izgled kože. Pruža hranljive materije koži. Ujednačava i zaglađuje teksturu kože. Pomaže u restrukturiranju kože i povećanju njenog volumena. Hidrira duboko. Koža je revitalizovana, napunjena i obogaćena.

Pure Gold Radiance Concentrate 30ml

Cena 118.990,00 RSD
Dostupnost: 5 Na stanju

Luksuzan i bogat serum za kožu lica je prožet La Prairieovim sistemom za difuziju čistog zlata i njegovim ekskluzivnim ćelijskim kompleksom kako bi koža postala sjajnija, duboko hidrirana i prefinjenija tokom vremena. Trenutno i dugoročno poboljšava izgled kože. Pruža hranljive materije koži. Zaglađuje kožu i ujednačava njenu teksturu. Pomaže u restrukturiranju izgleda kože istovremeno podstičući osećaj povećanog volumena od intenzivne hidratacije. Ujednačava ton kože. Koža je revitalizovana, napunjena i obogaćena.

Pure Gold Radiance Eye Cream 20ml

Cena 88.990,00 RSD
Dostupnost: 5 Na stanju

Ova luksuzna i bogata revitalizirajuća krema za područje oko očiju je prožeta La Prairieovim sistemom za difuziju čistog zlata i njegovim ekskluzivnim ćelijskim kompleksom kako bi područje oko očiju postalo sjajnije, duboko hidrirano i prefinjenije tokom vremena. Trenutno pojačava sjaj kože dok dugoročno stvara sjaj. Obezbeđuje hranljive materije u predelu oko očiju i obnavlja i zaglađuje kožu. Umanjuje pojavu tamnih krugova tokom vremena. Smanjuje pojavu nadutosti. Intenzivno hidrira. Koža je revitalizovana, nadopunjena i obogaćena.

Total Revitalizer Pouch Set

Cena 13.990,00 RSD
Dostupnost: 4 Na stanju

Shiseido Men Total Age Defense Program kombinuje snažnu nauku sa praktičnom negom kože za promovisanje „pozitivnog starenja“ i zdravog izgleda muške kože lica. Shiseido Men Total Age Defense Program set uključuje proizvode kao što su Total Revitalizer Cream 50ml, Face Cleanser (sredstvo za čišćenje lica) 30ml, Ultimune Power Infusing Concentrate 10ml i malo pakovanje Total Revitalizer Cream 10ml.

Force Supreme Cream 50ml

Cena 11.990,00 RSD
Dostupnost: 5 Na stanju

Ovaj novi multikorektivni tretman deluje na sve spoljašnje znake starenja kože i posebno je dizajniran za muškarce starije od 40 godina. Ekspert za negu muškaraca, Biotherm Homme razvija kremu obogaćenu ekstraktom Youth Algae™ sa višestrukim dejstvom. Pomaže da se preoblikuju konture lica poboljšavajući opuštenu kožu i vraća joj čvrstinu i mladalački izgled. Force Supreme duguje svoju efikasnost Biotherm Homme revolucionarnoj „višeslojnoj“ tehnologiji i svom pristupu tri u jednom zasnovanom na zajedničkom delovanju ekstrakta Youth Algae™, Life Plankton™ i Pro-Xylane™. Tonira, učvršćuje, jača i poboljšava teksturu muške kože lica i vrata.

Force Supreme Blue Pro-Retinol Anti-Aging Serum...

Cena 12.990,00 RSD
Dostupnost: 3 Na stanju

Otkrijte novi Biotherm Homme Force Supreme serum protiv starenja kože lica: kultni proizvod koji volite, sada poboljšan sa čistijom, efikasnijom formulom i inovativnom ekološki dizajniranom staklenom ambalažom. Ovaj stručni serum protiv starenja je posebno dizajniran za mušku kožu lica kako bi vidljivo smanjio bore, fine linije i nadoknadio nedostatak čvrstine za jedan mesec. Pogodno za osetljivu kožu. Testirano pod dermatološkom kontrolom.

Proizvod dodat za upoređivanje