Aktivni filteri

Anti-Age Power 2u1 serum za lice 30ml

Cena 2.690,00 RSD
Dostupnost: 5 Na stanju

Nivea Men predstavlja najnoviju inovaciju u nezi kože muškaraca. Nakon 10 godina istraživanja i testiranja 50.000 mogućih sastojaka, Nivea naučnici su došli do revolucionarnog otkrića u nezi kože protiv starenja. Otkrili su Luminous630®, aktivni molekul koji deluje tako što blokira ljudski enzim koji smanjuje melanin. Ovo je dovelo do Nivea Luminous630® asortimana proizvoda koji efikasno smanjuju vidljivu pojavu pigmentnih fleka i bora tako što izjednačavaju teksturu i ton vaše kože, pružajući mladolik i blistav izgled.

Total-Age Defense Program

Cena 14.990,00 RSD
Dostupnost: 1 Na stanju

Shiseido Men Total Age Defense Program kombinuje snažnu nauku sa praktičnom negom kože za promovisanje „pozitivnog starenja“ i zdravog izgleda muške kože lica. Shiseido Men Total-Age Defense Program set uključuje proizvode kao što su Total Revitalizer Cream 50ml, Face Cleanser 30ml, Ultimune Power Infusing Concentrate 10ml, Total Revitalizer Eye 5ml.

Shiseido Men Total Age Defense | apothecary.rs
-5%
  • Na rasprodaji!
  • -5%

Men Total Age Defense

Standardna cena 25.980,00 RSD Cena 24.681,00 RSD
Dostupnost: 5 Na stanju

Muška koža pokazuje znakove starenja 10 godina ranije nego ženska. Ona ima tendenciju da bude čvršća na površini, a manje elastična na dubljem sloju kože. Upravo ova ključna razlika dovodi do ukupnog gubitka elastičnosti i pojave bora u mlađoj dobi. Japanska kozmetička kuća Shiseido kreirala je visokoefikasne anti-age proizvode namenjene muškarcima, a koji se bore protiv starenja kože i imaju visok učinak intezivne hidratacije do 48 sati. Shiseido Men Total Age Defense je anti-age rutina za negu kože lica muškaraca, koja se sastoji od dva proizvoda: Ultimune (serum za lice) i Total Revitalizer Cream (kreme za lice), a koje se zajedno bore i regenerišu mušku kožu lica.

Shiseido Men Total Revitalizer | apothecary.rs
-5%
  • Na rasprodaji!
  • -5%

Men Total Revitalizer

Standardna cena 36.970,00 RSD Cena 35.121,50 RSD
Dostupnost: 3 Na stanju

Shiseido Men Total Revitalizer je anti-age rutina za negu kože lica muškaraca, kao i predela oko očiju, a koja se sastoji od tri proizvoda: Total Revitalizer Cream (kreme za lice), Total Revitalizer Eye Cream (krema za predeo oko očiju) i Total Revitalizer Light Fluid (lgani fluid za lice).

Shiseido Men Revitalizing Duo | apothecary.rs
-5%
  • Na rasprodaji!
  • -5%

Men Revitalizing Duo

Standardna cena 19.858,00 RSD Cena 18.865,10 RSD
Dostupnost: 4 Na stanju

Shiseido Men Revitalizing Duo je rutina za negu kože lica muškaraca koja se sastoji od dva proizvoda: Face Cleanser (za pranje i čišćenje kože lica) i Total Revitalizer Cream (anti-age krema za lice).

Shiseido Men Strengthening Treatment | apothecary.rs
-5%
  • Na rasprodaji!
  • -5%

Men Strengthening Treatment

Standardna cena 26.448,00 RSD Cena 25.125,60 RSD
Dostupnost: 5 Na stanju

Shiseido Men Strengthening Treatment je rutina za negu kože lica muškaraca koja se sastoji od tri proizvoda: Face Cleanser (za pranje i čišćenje kože lica), Ultimune Power Infusing Concentrate (serum za lice) i Energizing Moisturizer Extra Light Fluid (energetski fluid za lice i predeo oko očiju).

Dermo System Age Control Firming Care 50ml

Cena 13.990,00 RSD
Dostupnost: 3 Na stanju

Dior Homme Dermo System Age Control Firming Care je svež, lagan serum koji klizi po koži lica poput gela. Jedinstveni aktivni sastojci koje je razvio Dior Innovation Center, Retensium™ kompleks izgrađuje i zgušnjava kožna tkiva. ß-cink reguliše višak sebuma, ograničava sjaj i sužava pore. Koža se odmah matira i obnavlja. Dan za danom, učvršćuje se, a struktura lica izgleda redefinisana.

Pure Gold Radiance Cream 50ml

Cena 118.990,00 RSD
Dostupnost: 5 Na stanju

Ova bogata, luksuzna hidratantna krema pali ten sjajem čistog zlata, vraćajući koži sjaj koji je vreme ugasilo. Krema je prožeta sistemom za difuziju čistog zlata, i obezbeđuje hranljive materije, zaglađuje kožu, ujednačava njenu teksturu, umiruje i duboko hidrira. Trenutno i dugoročno poboljšava izgled kože. Pruža hranljive materije koži. Ujednačava i zaglađuje teksturu kože. Pomaže u restrukturiranju kože i povećanju njenog volumena. Hidrira duboko. Koža je revitalizovana, napunjena i obogaćena.

Pure Gold Radiance Concentrate 30ml

Cena 118.990,00 RSD
Dostupnost: 5 Na stanju

Luksuzan i bogat serum za kožu lica je prožet La Prairieovim sistemom za difuziju čistog zlata i njegovim ekskluzivnim ćelijskim kompleksom kako bi koža postala sjajnija, duboko hidrirana i prefinjenija tokom vremena. Trenutno i dugoročno poboljšava izgled kože. Pruža hranljive materije koži. Zaglađuje kožu i ujednačava njenu teksturu. Pomaže u restrukturiranju izgleda kože istovremeno podstičući osećaj povećanog volumena od intenzivne hidratacije. Ujednačava ton kože. Koža je revitalizovana, napunjena i obogaćena.

Pure Gold Radiance Eye Cream 20ml

Cena 88.990,00 RSD
Dostupnost: 5 Na stanju

Ova luksuzna i bogata revitalizirajuća krema za područje oko očiju je prožeta La Prairieovim sistemom za difuziju čistog zlata i njegovim ekskluzivnim ćelijskim kompleksom kako bi područje oko očiju postalo sjajnije, duboko hidrirano i prefinjenije tokom vremena. Trenutno pojačava sjaj kože dok dugoročno stvara sjaj. Obezbeđuje hranljive materije u predelu oko očiju i obnavlja i zaglađuje kožu. Umanjuje pojavu tamnih krugova tokom vremena. Smanjuje pojavu nadutosti. Intenzivno hidrira. Koža je revitalizovana, nadopunjena i obogaćena.

Proizvod dodat za upoređivanje