Anti-age  | Apothecary

Anti-age

Koža se menja s godinama. Postaje zrelija, stanjuje se, a zatim se pojavljuju bore i male linije. Takođe, koža gubi svoju čvrstoću i elastičnost i usled toga počinju da se pokazuju godine.

Jedan od glavnih saveta dermatologa je da se sa korišćenjem anti age proizvoda počne pre prvih znakova starenja ili bora.

 

 

Aktivni filteri

NOVI Advanced Night Repair Eye Supercharged...

Cena 12.990,00 RSD
Dostupnost: 5 Na stanju

Svilenkasta gel-krema koja vidno osvetljava podočnjake za samo dve nedelje, a umanjuje izgled bora i drugih početnih znakova starenja. Osvežite svoje oči za svetliji i budniji izgled. Tamni krugovi izgledaju svetlije za samo 2 nedelje. Bore i drugi početni znaci starenja kože u predelu oko očiju izgledaju smanjeni. Za normalnu, suvu, kombinovanu i masnu kožu.

Hyaluron-Filler + Elasticity 3D Serum 30ml

Cena 4.490,00 RSD
Dostupnost: 5 Na stanju

Anti-age serum za zrelu kožu koji ublažava hiperpigmentacije i sprečava njihovo ponovno javljanje, popunjava duboke bore i poboljšava elastičnost kože. Eucerin Hyaluron-Filler + Elasticity 3D Serum je klinički i dermatološki dokazano efekasan u ublažavanju tamnih fleka, vidnom popunjavanju dubokih bora i poboljšavanju elastičnosti. Pruža koži blistav i podmlađen izgled.

Cellular Radiance Eye Cream 15ml

Cena 51.990,00 RSD
Dostupnost: 5 Na stanju

La Prairie Cellular Radiance krema za predeo oko očiju je luksuzna poslastica za kožu. Ovaj blistavi tretman za konturu očiju je trenutni i dugotrajni savršeni sjaj, stvarajući jedinstveni sjaj koji kao da izbija iznutra i čini da oči zrače. Revitalizuje, hidrira i zaglađuje delikatnu konturu očiju, smanjujući znakove stresa i umora, kao što su podočnjaci i natečenost.

Skin Caviar Nighttime Oil 20ml

Cena 69.990,00 RSD
Dostupnost: 5 Na stanju

Ulje za lice koje zaglađuje linije, prožeto najnovijom inkarnacijom kavijara La Prairie, kavijar retinolom. Umanjuje pojavu finih linija i bora. Vidljivo zaglađuje kožu. Poboljšava izgled čvrstoće i elastičnosti. Jača funkciju sopstvene barijere kože, pomažući da se spreči gubitak vode. Hidrira kožu i čini je zategnutom.

Platinum Rare Haute Rejuvenation Protocol 3x8ml

Cena 249.990,00 RSD
Dostupnost: 5 Na stanju

Jednomesečni intenzivan tretman lica dizajniran za korišćenje četiri puta godišnje kako bi se vidno podmladila i obnovila koža. Rešava ključne procese podmlađivanja u slojevima kože kako bi ublažio pojavu svih znakova starenja. Štiti od spoljašnjih faktora stresa i iritacija i pomaže u održavanju mladalačkog, podmlađenog izgleda kože. Pomaže da se ponovo uspostavi gustina kože za mladalačke konture. Doprinosi smanjenju pojave finih linija i bora. Promoviše održavanje čvrstoće i elastičnosti kože. Vraća izgled volumena kože. Ujednačava ton kože i daje mladalački sjaj.

Ultimune Power Infusing Concentrate 120ml

Cena 27.990,00 RSD
Dostupnost: 5 Na stanju

Snažan antioksidativni serum za lice sa laganom formulom koja vidno smanjuje znake starenja, pojačava hidrataciju i blistavost za 3 dana. Najmoćniji Shiseido serum do sada. Kulminacija 150 godina japanske inovacije za negu kože, novi Ultimune serum za lice pruža 2x odbranu kože* sa ImuGenerationRED Technology™. Vitalne hranljive materije se unose u kožu, vidno smanjujući znake starenja, pojačavajući hidrataciju i blistavost za 3 dana*.

Proizvod dodat za upoređivanje