Aktivni filteri

Prostenal Perfect 30 tableta

Cena 1.090,00 RSD
Dostupnost: 5 Na stanju

Prostenal Perfect namenjen je muškarcima starijim od 40 godina i predstavlja izbalansiranu kombinaciju biljnih ekstrakata koji se preporučuju za očuvanje zdravlja prostate i celog urinarnog sistema. Posebno se preporučuje kod benignog uvećanja prostate (BHP), jednog od najčešćih oboljenja kod muškaraca.

Conprosta Forte 30 kapsula

Cena 1.100,00 RSD
Dostupnost: 10 Na stanju

Za muškarce, koristan u tretmanima dobroćudnog uvećanja prostate, upale prostate, kao i u uklanjanju neprijatnih simptoma pomenutih oboljenja (učestalo noćno mokrenje, otežano i/ili nevoljno mokrenje, oslabljena potencija, bolovi u donjem delu stomaka). Preporučuje se preventivno svim muškarcima posle 40. godine.

Conprosta 60 tableta

Cena 890,00 RSD
Dostupnost: 2 Na stanju

Preparat koji se preporučuje preventivno svim muškarcima nakon četrdesete godine. Visoko aktivni polen uljane repice u tabletama pomaže kod raznih neprijatnih simptoma: otežanog i učestalog mokrenja. Preporučuje se kod smanjenja libida i slabe erekcije. Pravilnom upotrebom tokom 60 dana klinički dokazana efikasnost od čak 95%. Conprosta je dodatak ishrani na bazi polena uljane repice koji može doprineti normalnim funkcijama prostate, kao i održavanju vitalnosti organizma.

Proizvod dodat za upoređivanje