Delovanje:
Conprosta sadrži visoko aktivni polen specijalne uljane repice u tabletama, i pomaže kod svih neprijatnih simptoma uvećane prostate. Takođe, Conprosta pomaže kod čestog noćnog mokrenja, otežanog mokrenja, nedovoljnog pražnjenja mokraćne bešike, oslabljenog mokraćnog mlaza, nevoljnog mokrenja.

 

Anti-inflamatorna svojstva polena omogućavaju primenu Conproste kod:

- akutnog nebakterijskog prostatitisa

- hroničnog prostatitisa

 

Polen uljane repice ima i druga pozitivna dejstva, poput antidepresiva (popravlja raspoloženje) i reguliše nivo holesterola (podiže nivo dobrog HDL – holsterola). Conprosta tablete se preporučuje kod prerane ili bolne ejakulacije, smanjenja libida i slabe erekcije izazvane bolešću prostate.

 

Pravilnom upotrebom ovog potpuno prirodnog preparata, tokom 60 dana, klinička ispitivanja su pokazala:

- BPH (benigna hiperplazija prostate) – totalna efikasnost: 95%

- disfukncija erekcije – totalna efikasnost: 98,3%

- hronični prostatis – totalna efikasnost: 91,6%

 

Način upotrebe:
3 tablete tri puta dnevno, minimum 1 mesec, po potrebi i duže.

 

Proizvod ne smeju da koriste osobe alergične na polen. Proizvod nije namenjen deci mlađoj od 12 godina. Čuvati na sobnoj temperaturi, zaštićeno od vlage i van domašaja dece. Preporučena dnevna doza se ne sme prekoračiti. Dodaci ishrani se ne mogu koristiti kao zamena za raznovrsnu uravnoteženu ishranu! Sadrži šećer. U bočici se nalazi bela kesica sa silica gelom. Ovu kesicu ne treba otvarati, niti uklanjati iz bočice. Kesica sadrži bezopasne sastojke koji upijaju vlagu i miris, a ujedno služe za održavanje svežine proizvoda. Uklanjanje kesice može narušiti svežinu proizvoda i dovesti do povećanja vlažnosti u bočici, a što može da prouzrokuje loš miris unutar bočice. Kesicu ne otvarati, niti konzumirati.

 

Sastav:
AKTIVNI SASTOJAK: POLEN ULJANE REPICE (BRASSICA NAPUS); OSTALI SASTOJCI: SAHAROZA, DEKSTRIN, OMOTAČ TABLETE: ZGUŠNJIVAČ: HIDROKSIPROPILMETILCELULOZA, BOJA: OKSIDI I HIDROKSIDI GVOŽĐA, SREDSTVA ZA GLAZIRANJE; OIKUVUNILALKOHOL, POLIETILENGLIKOL, TALK.

 

 

Lista sastojaka je prikazana samo u informativne svrhe. Svaka lista sastojaka je specifična i može da se razlikuje, menja ili varira tokom vremena. Sve formule su podložne promenama. Iako se trudimo da prikazana lista sastojaka bude tačna, ne možemo da garantujemo da je pouzdana, ažurna ili bez grešaka. Pre upotrebe proizvoda molimo pogledajte listu sastojaka na spoljnom pakovanju proizvoda ili uputstvu koje dobijete za potpunu, tačnu i ažurnu listu.

 

Pakovanje: 60 tableta

11005394

Pregled

Napišite vaš komentar

Conprosta 60 tableta

Preparat koji se preporučuje preventivno svim muškarcima nakon četrdesete godine. Visoko aktivni polen uljane repice u tabletama pomaže kod raznih neprijatnih simptoma: otežanog i učestalog mokrenja. Preporučuje se kod smanjenja libida i slabe erekcije. Pravilnom upotrebom tokom 60 dana klinički dokazana efikasnost od čak 95%. Conprosta je dodatak ishrani na bazi polena uljane repice koji može doprineti normalnim funkcijama prostate, kao i održavanju vitalnosti organizma.

Napišite vaš komentar

Povezani proizvodi

Pogledajte i ostale povezane proizvode

Takođe preporučujemo

Možda će vas interesovati neki od sličnih proizvoda
Proizvod dodat za upoređivanje