Aktivni filteri

Helirani Magnezijum 100 tableta

Cena 2.712,96 RSD
Dostupnost: 10 Na stanju

Solgar Chelated Magnesium jedan je od najprodavanijih magnezijumovih proizvoda kompanije Solgar, dostupan u jedinstvenom, patentiranom, visoko apsorbirajućem obliku. Stručnjaci smatraju da magnezijum predstavlja vitalni mineral koji je potreban svakom organu u telu. Može se preporučiti za sve, od promocije smirenosti, podrške mišićnoj funkciji, energije od hrane i tako otpuštanja umora, kao i pomaganja uravnoteženom umu.

GinsengPlus 30 kapsula

Cena 619,20 RSD
Dostupnost: 10 Na stanju

GinsengPlus je dijetetski dodatak ishrani (dijetetski suplement) koji sadrži standardizovane biljne ekstrakte korejskog i sibirskog ženšena, guarane, kola oraha, vitamin C i E, kreatin i karnitin. Ovi aktivni sastojci se brzo apsorbuju i koriste u našem organizmu pružajući mu momentalni osećaj energije.

GE132 + natural 60 kapsula - 1
-5%
  • Na rasprodaji!
  • -5%
  • Novo

GE132 + natural 60 kapsula

Standardna cena 7.056,00 RSD Cena 6.703,20 RSD
Dostupnost: 10 Na stanju

GE132+ natural je antioksidantni kompleks koji neutrališe slobodne radikale čime pomaže prevenciji razvoja brojnih hroničnih bolesti, a takođe, pomaže i kod različitih patoloških stanja. GE132+ natural je dodatak ishrani za jačanje imuniteta. Koristi se uz redovnu terapiju kod teških bolesti, dijabetesa i hroničnih bolesti.

Proizvod dodat za upoređivanje