Apothecary internet drogeriju karakteriše stroga disciplina, preciznost, kvalitetan dizajn i fini detalji. Takvi smo i u poslu. Od svojih kolega očekujemo da budu bolji od najboljih. Želimo da pomeramo granice u komunikaciji i industriji u kojoj radimo. Ujedno, želimo da budemo predvodnici u poslu kojim se bavimo, jer to možemo.

 

 

Povrh svega, ljudi smo. Želimo konstantno da se razvijamo, edukujemo i da učimo zajedno. Ukoliko nešto ne poznajemo ili ne znamo, hrabro i otvoreno postavljamo pitanja i konstantno se nadograđujemo znanjem i novim iskustvom. Ne poznajemo status kvo.

 

U 2020. godini, pre nego što smo i počeli da radimo, našu internet drogeriju prepoznala je stručna javnost kao budući kvalitetan sajt sa vrhunskim dizajnom i načinom prezentovanja proizvoda. Upravo tu stručnu javnost čine World Brand Design Society i Creativepool koji su predstavili Apothecary kao jedan od najboljih primera dizajna, digitalnog marketinga i prodaje, a na šta smo vrlo ponosni.

 

Naše sfere interesovanja su dizajn, IT, nove tehnologije, marketing, prodaja, kozmetika. Upravo takve ljude ćemo tražiti u budućnosti. Možda baš vas.

Nova radna mesta i slobodne pozicije biće objavljene na ovoj stranici.

Proizvod dodat za upoređivanje