Aktivni filteri

Wood Sage & Sea Salt Home Candle 200g

Cena 12.990,00 RSD
Dostupnost: 5 Na stanju

Otkrijte Jo Malone mirise kako biste poboljšali raspoloženje kod kuće i probudili spokojne mirisne uspomene. Ispunite prostor svežinom mirisa britanske obale, vazduhom obogaćenim morskom solju i mineralnim mirisom neravnih litica. Jo Malone Wood Sage & Sea kućna sveća je izrađena u britanskom selu, a spakovanja je u prepoznatljiv stakleni dizajn. Vreme gorenja sveće je približno do 45 sati.

Vreme za Predah kupka 125ml

Cena 890,00 RSD
Dostupnost: 5 Na stanju

Visoko koncentrovana uljana kupka Vreme za Predah iz wellness kategorije donosi potpunu harmoniju i mir uz posebno odabranu kombinaciju etarskih ulja lavande i ulja slatke pomorandže. Sofisticirana nega i ishrana kože za sve one koji posebnu pažnju poklanjaju svom telu.

Kleopatrina Tajna kupka 125ml

Cena 890,00 RSD
Dostupnost: 4 Na stanju

Visoko koncentrovana uljana kupka Kleopatrina Tajna iz wellness kategorije donosi jedinstven doživljaj kraljevskog kupanja na Kleopatrin način. Kremaste je konzistencije, veoma gusta i ima jedinstvenu formulaciju za intenzivnu negu koja se sastoji od hranljivih proteina mleka, dragocenog meda i hidratantnog bademovog ulja.

Orijental Hamam kupka 125ml

Cena 890,00 RSD
Dostupnost: 5 Na stanju

Visoko koncentrovana uljana Orijental Hamam kupka iz wellness kategorije donosi jedinstven doživljaj tradicionalnog orijentalnog kupanja uz posebno odabranu kombinaciju biljnog ekstrakta smokve i visokokvalitetnih etarskih ulja lista eukaliptusa, korena đumbira, lovorovog lista, lavande, limunove kore, mandarinine kore, pačuli ulja i blagotvorno deluje na duh i telo.

Muscles Relaxation kupka 125ml

Cena 890,00 RSD
Dostupnost: 3 Na stanju

Muscles Relaxation je medicinska kupka koja sadrži posebno odabrana etarska ulja sa produženim efektom na upalu mišića i napetost. U kombinaciji sa toplom vodom, stimuliše cirkulaciju i opušta mišiće. Tetesept Muscles Relaxation je blagotvorna i osnažujuća kupka za unapređivanje zdravlja namenjena za opuštanje i regeneraciju preopterećenih mišića – toplo se preporučuje kod upale i napetosti mišića.

Joints & Muscles kupka 125ml

Cena 890,00 RSD
Dostupnost: 5 Na stanju

Joints & Muscles je medicinska kupka koja sadrži posebno odabrana etarska ulja i biljne ekstrakte sa produženim efektom na mišiće i zglobove. U kombinaciji sa toplom vodom pospešuje cirkulaciju krvi i blagotvorno deluje na mišićno koštani sistem. Jedinstvena mešavina sa dragocenim biljnim ekstraktima arnike i gaveza i visokokvalitetnim etarskim uljima ruzmarina, eukaliptusa, mirte i belog boraprilagođena je specifičnim potrebama mišićno-koštanog sistema.

Proizvod dodat za upoređivanje