• Novo
    Jo Malone Wood Sage & Sea Salt Home Candle 200g | apothecary.rs
    Jo Malone Wood Sage & Sea Salt Home Candle 200g | apothecary.rs
    Jo Malone Wood Sage & Sea Salt Home Candle 200g | apothecary.rs

Delovanje:
Jo Malone kućne sveće nude opuštajuće i spokojne mirisne trenutke. Pobegnite od svakodnevice duž vetrovitih britanskih obala, gde se talasi lome o litice, a svež vazduh je pomešan s morskom solju i žalfijom. Ova kućna sveća odiše mineralnim mirisima neravnih litica mešajući se s mirisima drvenaste zemljanosti žalfije. Miris sveće je živahan, poletan i potpuno radostan. Služi za podizanje i smirivanje, ili jednostavno dodavanje luksuza u kući. Preobrazite atmosferu luksuzom i raskošom. Vreme gorenja sveće je do približno 45 sati, a pakovanje sadrži i poklopac.

 

Gornja nota Jo Malone Wood Sage & Sea Salt kućne sveće je semenka ambrete, dok je nota srca morska so. Osnovna nota je žalfija.

 

Od svog osnivanja 1994. godine, luksuzna mirisna kuća Jo Malone London postala je međunarodni sinonim za britanski stil i parfimeriju po meri. Jedni od pionira u upotrebi kvalitetnih sastojaka, svaki od poželjnih mirisa prestižnog brenda kombinuje vanvremensku eleganciju sa savremenom jednostavnošću. Sa luksuznim proizvodima za kupanje, telo i dom, Jo Malone brend nastavlja da traje kao oličenje britanske lepote.

 

Način upotrebe:
Kada prvi put upalite sveću, ostavite je da gori najmanje 2 sata kako bi se gornji sloj rastopio za ravnomerno sagorevanje. Dozvolite da se miris ravnomerno raširi po prostoru. Nakon upotrebe, sveću možete da ugasite duvanjem ili snuferom (kapicom ili zvonom) za gašenje sveća. Poklopac koji ide uz čašu može da se koristi za gašenje sveće, ali uvek obratitie pažnju, ma koji način korišćenja gašenje sveća koristili, da li je na kraju sveća zaista ugašena. Preporuka je da redovno sečete fitilj sveće trimerom za fitilj, a gde bi idealna dužina fitilja trebala da bude od 3mm do 5mm. Na taj način sprečićete da sveća emituje dim, kao i da sam fitilj eventualno upadne u vosak. Ukoliko fitilj zahteva centriranje, potrebno je da ga lagano ponovo podesite u ispravan položaj kada je vosak još istopljen, ali vodite računa da je fitilj ugašen, kao i da nije vruć, kako se ne biste opekli. Nikada ne ostavljajte zapaljenu sveću bez nadzora. Koristite sveću na sopstvenu odgovornost. Uvek držite sveću van domašaja dece, kućnih ljubimaca i osoba s otežanim kretanjem i pomeranjem. Takođe, sveću postavite u okviru prostora gde nećete mahati rukama, a kako bi se izbeglo slučajno obaranje sveće ili rasplamsavanje i širenje vatre i dima. Kako biste sprečili širenje vatre i dima, nikada ne postavljajte sveću u blizini izvora protoka vazduha koji mogu da prouzrokuju stvaranje vetra i/ili trujanje vazduha poput otvorenih prozora, balkona, terasa, klima uređaja, ventilatora, prečišćivača vazduha ili otvorenih površina. Iako se sveća nalazi u staklenoj čaši, uvek se preporučuje da se ispod sveće postavi podmetač, kako bi se sprečilo eventualno oštećenje nameštaja usled topolote. Obratite pažnju da staklena čaša može da bude vruća nakon paljenja sveće i s oprezom je dodirujte kako biste izbegli da se opečete. Nakon što cela sveća sagori i više ne bude bilo voska, staklenu čašu možete ručno da operete uz upotrebu deterdženta za ručno pranje posuđa i toplom vodom. Čašu nemojte da stavljate u mašinu za pranje sudova, jer ostaci voska mogu da budu dodatno otopljeni prilikom mašinskog pranja, te da ostanu u samoj mašini.

 

Sastav:
MINERAL AND NATURAL WAX BLEND, HIGH-GRADE COTTON BRAIDED LEAD-FREE WICK.

 

Lista sastojaka je prikazana samo u informativne svrhe. Svaka lista sastojaka je specifična i može da se razlikuje, menja ili varira tokom vremena. Sve formule su podložne promenama. Iako se trudimo da prikazana lista sastojaka bude tačna, ne možemo da garantujemo da je pouzdana, ažurna ili bez grešaka. Pre upotrebe proizvoda molimo pogledajte listu sastojaka na spoljnom pakovanju proizvoda ili uputstvu koje dobijete za potpunu, tačnu i ažurnu listu.

 

Pakovanje: 200g

005680014900

Pregled

Napišite vaš komentar

Wood Sage & Sea Salt Home Candle 200g

Otkrijte Jo Malone mirise kako biste poboljšali raspoloženje kod kuće i probudili spokojne mirisne uspomene. Ispunite prostor svežinom mirisa britanske obale, vazduhom obogaćenim morskom solju i mineralnim mirisom neravnih litica. Jo Malone Wood Sage & Sea kućna sveća je izrađena u britanskom selu, a spakovanja je u prepoznatljiv stakleni dizajn. Vreme gorenja sveće je približno do 45 sati.

Napišite vaš komentar

Proizvod dodat za upoređivanje