Aktivni filteri

Hydro Protect SPF50+ Ultra Light Fluid 50ml

Cena 2.190,00 RSD
Dostupnost: 5 Na stanju

Eucerin inovacija za zaštitu od sunca sa naprednom spektralnom tehnologijom kombinuje UVA/UVB filtere sa likokalkonom A, čime obezbeđuje veoma visoku UV zaštitu i neutralizaciju slobodnih radikala izazvanih UV zracima i vidljivom svetlošću visoke energije (HEVIS). Gliciretinska kiselina stimuliše sopstveni mehanizam obnavljanja DNK ćelija kože. Za sve tipove kože, uključujući i osetljivu kožu. Veoma visoka UVA/UVB zaštita i zaštita od vidljive svetlosti visoke energije (HEVIS). Ultralagana formulacija sa nevidljivom završnicom. Nelepljivo, nemasno, ne ostavlja trag.

Sensitive Immediate Protect SPF50+ sprej 200ml

Cena 1.890,00 RSD
Dostupnost: 5 Na stanju

Ultra široki spektar zaštite. Trenutna zaštita od UVA/UVB zračenja i plavog svetla (HEVL High Energy Visible Light) kao što je prerano starenje kože. Za kožu pod stresom od sunca. Vodootporna formulacija koja sadrži bio aloe veru i namenjena koži sklonoj alergija koje uzrokuje sunce i iritacijama. Formulacija je 61% biorazgradiva i bezbedna za okeane, jer ne sadrži UV filtere oktinoksat, oksibenzon, oktokrilen, kao ni mikroplastiku. Sa 95% recikliranom bocom (bez čepa i pumpice).

Kids Ultra Protect & Play SPF50+ losion 150ml

Cena 1.890,00 RSD
Dostupnost: 5 Na stanju

Trenutna zaštita od UVA i UVB zračenja, opekotina i dugotrajnih oštećenja prouzrokovanih sunčevim zračenjem i dodatno vodootporno dejstvo. Za osetljivu dečju kožu pouzdana zaštita od sunca koja smanjuje rizik od alergija na sunce. Formulacija sa dekspantenolom podržava zaštitnu barijeru kože i omogućava duži i bezbedniji boravak u vodi. Podnošljivost za kožu je dermatološki potvrđena. Formulacija je 76% biorazgradiva i bezbedna za okeane jer ne sadrži UV filtere oktinoksat, oksibenzon, oktokrilen, kao ni mikroplastiku.

Proizvod dodat za upoređivanje