Aktivni filteri

Sun Protection fluid za zaštitu osetljive kože...

Cena 1.550,00 RSD
Dostupnost: 10 Na stanju

Pouzdrani preparat za zaštitu lica od sunca koji štiti i matira sve tipove kože uključujući i osetljivu kožu. Eucerin Napredna spektralna tehnologija pruža veoma visoku UVA/UVB zaštitu kao i zaštitu od vidljive svetlosti visoke energije (HEVIS). Ovaj preparat za zaštitu od sunca takođe stimuliše sopstveni mehanizam obnavljanja DNK kože.

Sun Protection krem za suvu i osetljivu kožu...

Cena 1.710,55 RSD
Dostupnost: 10 Na stanju

Pouzdana krema za zaštitu od sunca za lice koja štiti i umiruje osetljivu i suvu kožu Eucerinova napredna spektralna tehnologija pruža veoma visoku UVA/UVB zaštitu kao i zaštitu od vidljive svetlosti visoke energije (HEVIS). Ovaj preparat za zaštitu od sunca takođe stimuliše sopstveni mehanizam obnavljanja DNK kože.

Sun Protection krem za suvu i osetljivu kožu...

Cena 1.588,48 RSD
Dostupnost: 10 Na stanju

Pouzdana krema za zaštitu od sunca za lice koja štiti i umiruje osetljivu i suvu kožu. Eucerinova napredna spektralna tehnologija pruža veoma visoku UVA/UVB zaštitu kao i zaštitu od vidljive svetlosti visoke energije (HEVIS). Ovaj preparat za zaštitu od sunca takođe stimuliše sopstveni mehanizam obnavljanja DNK kože.

Sun Protection photoaging control krema za lice...

Cena 2.052,73 RSD
Dostupnost: 10 Na stanju

Pouzdani preparat za zaštitu od sunca za sve tipove kože. Pomaže u sprečavanju fotostarenja i vidljivo smanjuje bore. Eucerinova napredna spektralna tehnologija pruža veoma visoku UVA/UVB zaštitu kao i zaštitu od vidljive svetlosti visoke energije (HEVIS). Ovaj preparat za zaštitu od sunca takođe stimuliše sopstveni mehanizam obnavljanja DNK kože, dok hijaluronska kiselina vidljivo smanjuje znakove starenja kože. Preparat za zaštitu lica od sunca sa hijaluronskom kiselinom koja štiti od fotostarenja.

Proizvod dodat za upoređivanje