Aktivni filteri

Protect AD SPF50+ Crème 150ml

Cena 4.990,00 RSD
Dostupnost: 5 Na stanju

A-Derma Protect AD krema SPF50+ jedinstveni je proizvod za zaštitu od sunca namenjen koži sklonoj atopiji. Ultra-sigurna formula odlične podnošljivosti obogaćena je emolijentnim kompleksom, nudi vrlo visoku zaštitu protiv štetnih UVB + UVA zraka, za kožu sklonu atopiji. Vodootporna krema.

Sun Beauty Body Milk SPF15 175ml

Cena 6.990,00 RSD
Dostupnost: 5 Na stanju

Zaštitite svoje telo mlečnom i laganom teksturom sa Lancaster mlekom za telo SPF15 za srednju zaštitu. Pored ciljanja 100% sunčevog spektra¹, Lancaster čista i prihvatljiva za okeane, visoko senzorna krema za sunčanje sada takođe pomaže u popravljanju kože od oštećenja izazvanih suncem.

Dior Solar The Protective Body Creme 150ml

Cena 11.990,00 RSD
Dostupnost: 4 Na stanju

Dior Solar krema za sunčanje sa visokim zaštitnim faktorom SPF50 za telo hidrira kožu ne ostavljajući bele pruge ili masnu završnicu. Kada se obilno nanese pre izlaganja suncu, ova krema za sunčanje vam omogućava da zaštitite kožu od UVA/UVB zraka. Senzorna tekstura ove kreme za sunčanje brzo prodire u kožu, ostavljajući je vidljivo poboljšanom i obavijenom suptilnim mirisom koji podseća na monoi.

Protecting Body Milk SPF50 (Limited Edition) 200ml

Cena 8.990,00 RSD
Dostupnost: 5 Na stanju

Lancaster je posvećen ograničavanju svog uticaja na naša mora i okeane. Kroz ovaj cilj, Lancaster je kreirao ograničeno izdanje zaštitnog mleka za telo SPF50 kako bi podržao misiju Fondacije princa Alberta II od Monaka. Lancaster je stavio svoju kultnu, čistu formulu mleka za telo SPF50 u ekološki dizajnirano pakovanje. Njegova tehnologija Full Light štiti, osim UVB i UVA, od vidljive svetlosti i infracrvenih zraka za optimalnu zaštitu kože tela. Jedinstvena formula ne samo da nudi visoku zaštitu, već i pomaže u obnavljanju kože od oštećenja izazvanih suncem i pruža zlatni ten u pola vremena izlaganja suncu¹. Bočica koristi 54% manje materijala² sa smanjenim zatvaračem i poklopcem, i sadrži najmanje 49% reciklirane plastike.

Proizvod dodat za upoređivanje