Fitness

Fitness

Pored toga što negujemo telo spolja, na isti način trebamo da negujemo telo i iznutra. Apothecary Fitness su izabrani proizvodi za žene i muškarce koji su fizički aktivni.

Na ovaj način, dok ste u teretani, vežbate na otvorenom ili praktikujete jogu, telu se obezbeđuju različiti oblici vitamina i minerala, povećanje energije i sve ono što je potrebno dok traju fizičke aktivnosti, ali i posle toga. Takođe, proizvodi i kreme za ublažavanje povreda i bolova su neizostavni deo svakog treninga. Bavljenjem sportom i generalno fizičkim aktivnostima doprinosi se bržem sagorevanju kalorija, regulisanju telesne mase, opštem stanju dobra, omogućava oslobađanje od stresa i doprinosi boljem raspoloženju.

 

 

Aktivni filteri

Ezerex 30 kesica

Cena 3.990,00 RSD
Dostupnost: 5 Na stanju

Oštećenje endotela (unutrašnjosti) krvnih sudova je glavni faktor koji dovodi do oštećenja različitih organa. Ezerex je namenjen osobama koje imaju smetnje u vezi sa endotelnom disfunkcijom: kardiovaskularne smetnje, problemi sa endokrinim žlezdama, dijabetes, erektilnu disfunkciju, umor i intenzivan napor (sport, oporavak nakon neke hirurške intervencije).

Oligovit Q10 30 kapsula

Cena 900,00 RSD
Dostupnost: 5 Na stanju

Oligovit® Q10 je dijetetski proizvod koji sadrži koenzim Q10 u kombinaciji sa vitaminima C i E. Snažan antioksidans koji štiti ćelijske membrane od oštećenja izazvanog slobodnim radikalima, značajan je za normalno funkcionisanje srčanog mišića i doprinosi fiziološkoj funkciji imunog sistema.

Aktiv Coenzym Q10 30 kapsula

Cena 912,96 RSD
Dostupnost: 10 Na stanju

Koenzim Q10 kao jak antioksidans prirodno prisutan u organizmu usporava proces starenja ćelija tkiva. Količina mu se sa godinama smanjuje i do 80%. Kao posledica smanjenja stvaranja ovog koenzima dolazi do smanjenja energetskih procesa u organizmu što se najpre primeti na radu srčanog mišića. Ovaj preparat je idealna preporuka za smanjenje rizika od ateroskleroze i srčanih aritmija kao i za jačanje oslabljenog srčanog mišića i jačanje imuniteta.

Proizvod dodat za upoređivanje