Aktivni filteri

Intensive Ultra-Rapid Supertanning Treatment...

Cena 5.990,00 RSD
Dostupnost: 5 Na stanju

Inovativni sistem filtera pro-vitamina D koji iznova otkriva negu sunca. Nova formula UV filtera aktivira vitamin koji daje zdravlje, blokirajući samo štetne zrake i povećavajući prednosti sunca za dobrobit i lepotu. Omogućava vam da brzo pocrnite, čak i kada sunce nije jako jako. Sa aktivatorom preplanule boje. Pogodno za lice i telo.

La Roche-Posay Anthelios Oil Correct SPF50+ 50ml | apothecary.rs
-10%
  • Na rasprodaji!
  • -10%

Anthelios Oil Correct SPF50+ 50ml

Standardna cena 3.290,00 RSD Cena 2.961,00 RSD
Dostupnost: 2 Na stanju

Nova generacija proizvoda za zaštitu od sunca koja štiti od fotostarenja koje izaziva svakodnevno izlaganje suncu i pospešuje vidljivo ublažavanje hiperpigmentacije kože. Pruža zaštitu od širokog spektra UV zračenja, zagađenja i oksidacije dermokozmetičkim korektivnim aktivnim sastojcima, poput procerada, niacinamida i mineralnih pigmenata.

La Roche-Posay Anthelios Pigment Correct SPF50+ (Light) 50ml | apothecary.rs
-10%
  • Na rasprodaji!
  • -10%

Anthelios Pigment Correct SPF50+ (Light) 50ml

Standardna cena 3.290,00 RSD Cena 2.961,00 RSD
Dostupnost: 5 Na stanju

Nova generacija proizvoda za zaštitu od sunca koja štiti od fotostarenja koje izaziva svakodnevno izlaganje suncu i pospešuje vidljivo ublažavanje hiperpigmentacije kože. Pruža zaštitu od širokog spektra UV zračenja, zagađenja i oksidacije dermokozmetičkim korektivnim aktivnim sastojcima, poput procerada, niacinamida i mineralnih pigmenata. Light (svetlija) boja.

Anthelios Pigment Correct SPF50+ (Medium) 50ml

Standardna cena 3.290,00 RSD Cena 2.961,00 RSD
Dostupnost: 3 Na stanju

Nova generacija proizvoda za zaštitu od sunca koja štiti od fotostarenja koje izaziva svakodnevno izlaganje suncu i pospešuje vidljivo ublažavanje hiperpigmentacije kože. Pruža zaštitu od širokog spektra UV zračenja, zagađenja i oksidacije dermokozmetičkim korektivnim aktivnim sastojcima, poput procerada, niacinamida i mineralnih pigmenata. Medium (srednje tamnija) boja.

Proizvod dodat za upoređivanje