Losioni i tonici

Tonici za lice čiste pore, uklanjaju sebume i nečistoće bez isušivanja i osvežavaju kožu. Njihovo osnovno delovanje je dezinfekcija i čišćenje kože od nečistoća koje su se na koži nakupile tokom dana, zatim čišćenje pora i njihovo zatezanje.

Aktivni filteri

Abeille Royale Double R Advanced Serum...

Cena 49.990,00 RSD
Dostupnost: 5 Na stanju

Ritual mladosti napravljen od Guerlain Double R Renew & Repair seruma i 3 komplementarna proizvoda za negu koji su obogaćeni mladalačkim obnavljajućim moćima meda. Ovaj praznični set sadrži Guerlain Double R Renew & Repair serum (serum za lice), mini Fortifying Lotion With Royal Jelly (losion za lice), mini Advanced Youth Watery Oil (ulje za lice), mini Day Cream (dnevna krema za lice) i Guerlain neseser.

Repair + Renew Skincare Wonders set

Cena 19.990,00 RSD
Dostupnost: 5 Na stanju

Estée Lauder Advanced Night Repair Repair + Renew Skincare Wonders set predstavlja grupu proizvoda namenjenih borbi protiv svih znakova starenja kože lica. Ovo limitirano izdanje sastoji se od kultnih Estée Lauder proizvoda kao što su Advanced Night Repair serum za lice (50ml), Advanced Night Repair Treatment Intense Reset Concentrate (5ml), Advanced Night Repair Eye Gel-Cream (5ml) i Micro Essence Treatment Bio-Ferment losion za lice (30ml).

Repair + Renew Skincare Wonders set

Cena 19.990,00 RSD
Dostupnost: 5 Na stanju

Učinite čuda za svoju kožu lica. Otkrijte formule visokih performansi kako biste značajno smanjili izgled linija i bora, i ponovo otkrili vaš sjaj kože lica. Praznično limitirano izdanje Advanced Night Repair + Renew Skincare Wonders set uključuje Estée Lauder revolucionarni serum u veličini od 50ml, mini Micro Essence losion, mini kremu za predeo oko očiju i mini Reset Concentrate serum za lice.

Hyaluron Mist Spray (hidratantni sprej za lice)...

Cena 990,00 RSD
Dostupnost: 5 Na stanju

Za pravilno funkcionisanje, koži je potrebna voda. Dobro hidrirana koža je glatka i gipka i izgleda blistavo. Kada je prirodna zaštitna barijerna funkcija kože narušena, ona gubi vlažnost i može da postane dehidrirana. Dehidrirana koža izgleda umorno i zateže. Takođe je manje sposobna da se štiti od iritansa i stoga može da postane osetljiva. Kako bi koža izgledala dobro, potrebna je intenzivna i dugotrajna hidratacija.

Biosource Hydrating & Softening Toner (za suvu...

Cena 3.990,00 RSD
Dostupnost: 5 Na stanju

Toniranje kože je jedan od najvažnijih koraka vaše svakodnevne rutine nege kože lica. Ovaj meki i osvežavajući tonik dopire do dubokih nečistoća koju obična sredstva za čišćenje ne mogu. Više od običnog tonika, deluje kao piling, oslobađajući kožu lica od nečistoća i mrtvih ćelija, otkrivajući njen prirodni sjaj. Tonira i ostavlja kožu lica čistom i svežom.

Biosource Hydrating & Tonifying Toner (za...

Cena 3.990,00 RSD
Dostupnost: 5 Na stanju

Toniranje kože je jedan od najvažnijih koraka vaše svakodnevne rutine nege kože lica. Ovaj osvežavajući tonik za lice dopire do dubokih nečistoća koju obična sredstva za čišćenje ne mogu lako da uklone. Biotherm Biosource Hydrating & Tonifying Toner je više od običnog tonika, deluje kao piling, oslobađajući kožu od nečistoća i mrtvih ćelija, otkrivajući njen prirodni sjaj. Tonira i ostavlja kožu čistom i svežom.

Proizvod dodat za upoređivanje