Aktivni filteri

Soleil Blanc All Over Body Spray (Private Blend...

Cena 12.990,00 RSD
Dostupnost: 3 Na stanju

Neodoljivi miris u spreju za telo Soleil Blanc inspiriše toplinu koja podseća na tropski zalazak sunca. Tom Ford Soleil Blanc je topla i začinska parfemska voda u vidu spreja koja neoprostivo odiše beskrajnom potragom za suncem i luksuzom. Soleil Blanc sprej za celo telo je miris solarnog cvetnog ambera i coco de mer koji izaziva zavisnost, i koji je živ sa zavodljivim kardamomom i osvežavajući dekadentan.

Dylan Blue Pour Homme Perfumed Deodorant...

Cena 8.990,00 RSD
Dostupnost: 5 Na stanju

Snažan, muški miris, Versace Dylan Blue inkapsulira senzualne mirise Mediterana. Ovo je miris koji karakterišu smele note ambroksa, osveženim notama bergamota i grejpfruta. Zemljane i citrusne mirisne note obavijene su crnim biberom, papirusnim drvetom i tamjanom, zajedno sa mineralnim mošusom, bobovima tonke i šafranom. Versace Dylan Blue Pour Homme Perfumed Deodorant Natural Spray je idealan za nanošenje po telu, naročito u predelu grudi, a kako bi pojačao mirisni trag.

Sauvage Very Cool Spray 100ml

Cena 12.990,00 RSD
Dostupnost: 5 Na stanju

Novi muški, nesputani način nošenja mirisa. Miris u nelomljivoj bočici koju možete poneti bilo gde, kako biste naneli Dior Sauvage miris u bilo koje doba dana. Snažno sveža interpretacija toaletne vode. Novi način nošenja toaletne vode Dior Sauvage u inovativnom rashladnom spreju.

Proizvod dodat za upoređivanje