Delovanje:
Solarni, cvetni amber miris karakteriše tople i slatke gurmane. Tom Ford Soleil Blanc je živ sa zavodljivim kardamomom i osvežavajućim dekadentnim ilang-ilangom i neoprostivo odiše beskrajnom potragom za suncem i luksuzom. Osvežavajući sprej za celo telo je blago namirisan Soleil Blanc parfemskom vodom, dodajući novu dimenziju i osvežavajući način da nosite Tom Ford miris. Nanesite sloj preko svoje parfemske vode Soleil Blanc ili je nosite samostalno. Sa specijalno dizajniranom 360 sprej tehnologijom, sprej za celo telo se može ergonomski prskati bočno, naopako i na bilo koji način na vrat, ruke, noge i torzo. Formulisan za koncentraciju savršenu za celo telo.

 

Tom Ford, bivši kreativni direktor kuća Gucci i YSL Yves Saint Laurent, pokrenuo je sopstveni luksuzni brend 2005. godine, a glavna prodavnica brenda otvorena je na Medison aveniji 2007. godine ženstvenog glamura i besprekornog muškog stila, gde istovremeno naglašava individualnost. Kao primer globalnog priznanja i velikog broja nagrada za dizajn koje je gospodin Ford dobio, brend Tom Ford je autentičan luksuzni brend kreiran za 21. vek, koji evocira i sofisticiranost i savremenost. Njegove kolekcije služe ženama i muškarcima koji traže vrhunski stil, sofisticiranost i ekskluzivnost. Kolekcija lepote Tom Ford nude raskošnu kozmetiku i izuzetne mirise, postižući zanosni ženstveni glamur i besprekoran muški stil, istovremeno naglašavajući individualnost.

 

Način upotrebe:
Na čistu kožu nanesite sprej na željeni deo tela, izbegavajući lice, oči i pazuh. Sprej možete da koristite samostalno ili kao sloj preko Tom Ford Soleil Blanc Eau de Parfum (prodaje za zasebno) kako bi se pojačao mirisni trag.

 

Sastav:
DIMETHYL ETHER, ALCOHOL DENAT., WATER / AQUA / EAU, FRAGRANCE (PARFUM), BENZYL SALICYLATE, LIMONENE, LINALOOL, COUMARIN, HYDROXYCITRONELLAL, CITRAL, BENZYL BENZOATE, BENZOIC ACID.

 

Lista sastojaka je prikazana samo u informativne svrhe. Svaka lista sastojaka je specifična i može da se razlikuje, menja ili varira tokom vremena. Sve formule su podložne promenama. Iako se trudimo da prikazana lista sastojaka bude tačna, ne možemo da garantujemo da je pouzdana, ažurna ili bez grešaka. Pre upotrebe proizvoda molimo pogledajte listu sastojaka na spoljnom pakovanju proizvoda ili uputstvu koje dobijete za potpunu, tačnu i ažurnu listu.

 

Pakovanje: 150ml

005680014646

Pregled

Napišite vaš komentar

Soleil Blanc All Over Body Spray (Private Blend Collection) 150ml

Neodoljivi miris u spreju za telo Soleil Blanc inspiriše toplinu koja podseća na tropski zalazak sunca. Tom Ford Soleil Blanc je topla i začinska parfemska voda u vidu spreja koja neoprostivo odiše beskrajnom potragom za suncem i luksuzom. Soleil Blanc sprej za celo telo je miris solarnog cvetnog ambera i coco de mer koji izaziva zavisnost, i koji je živ sa zavodljivim kardamomom i osvežavajući dekadentan.

Napišite vaš komentar

Povezani proizvodi

Pogledajte i ostale povezane proizvode
Proizvod dodat za upoređivanje