Aktivni filteri

GE132 + natural 60 kapsula - 1
-5%
  • Na rasprodaji!
  • -5%
  • Novo

GE132 + natural 60 kapsula

Standardna cena 7.056,00 RSD Cena 6.703,20 RSD
Dostupnost: 10 Na stanju

GE132+ natural je antioksidantni kompleks koji neutrališe slobodne radikale čime pomaže prevenciji razvoja brojnih hroničnih bolesti, a takođe, pomaže i kod različitih patoloških stanja. GE132+ natural je dodatak ishrani za jačanje imuniteta. Koristi se uz redovnu terapiju kod teških bolesti, dijabetesa i hroničnih bolesti.

Orthomol Immun granule 30 doza

Cena 7.000,00 RSD
Dostupnost: 10 Na stanju

Orthomol Immun je hrana za posebne medicinske svrhe. Sadrži mikro-nutrijente u kompleksnom sastavu i sa dobro uravnoteženim, naučno baziranim doziranjem. Preporučuje se kod nedostatka ili pada imuniteta koji nastane na primer posle hemoterapije ili terapije zračenjem, kod akutnih i hroničnih infekcija i oboljenja, posle operacija kao i kod osoba starijeg doba.

Helirani Magnezijum 100 tableta

Cena 2.712,96 RSD
Dostupnost: 10 Na stanju

Solgar Chelated Magnesium jedan je od najprodavanijih magnezijumovih proizvoda kompanije Solgar, dostupan u jedinstvenom, patentiranom, visoko apsorbirajućem obliku. Stručnjaci smatraju da magnezijum predstavlja vitalni mineral koji je potreban svakom organu u telu. Može se preporučiti za sve, od promocije smirenosti, podrške mišićnoj funkciji, energije od hrane i tako otpuštanja umora, kao i pomaganja uravnoteženom umu.

Proizvod dodat za upoređivanje