Aktivni filteri

Dior Solar The Sublimating Oil (Visage / Face)...

Cena 10.990,00 RSD
Dostupnost: 5 Na stanju

Dior Solar Sublimating Oil je blistavo suvo ulje za lice, telo i kosu koje ih oplemenjuje tokom cele godine karakterističnim sjajem toplog, sunčanog leta. Formulisan sa 95% sastojaka prirodnog porekla. Ulje za ulepšavanje lica, tela i kose koje ih oplemenjuje tokom cele godine jedinstvenim sjajem koji označava kraj sunčanog leta.

Sports BB krema za sunčanje SPF50+ (Very Dark)...

Cena 6.990,00 RSD
Dostupnost: 4 Na stanju

Multifunkcionalna BB krema za sunčanje za veoma tamnu pokrivenost i odlično utapanje u kožu. Brzosušeći BB zaštitnik za nelepljivu, dugotrajnu lepotu. Brzo suši znoj kako bi sprečio curenje šminke, dok reaguje sa vodom kako bi poboljšao UV zaštitu. Pomaže da se koži dâ prirodan, zdrav, oblikovan izgled za prelepu kožu koja blista na suncu ceo dan.

Sports BB krema za sunčanje SPF50+ (Medium...

Cena 6.990,00 RSD
Dostupnost: 5 Na stanju

Multifunkcionalna BB krema za sunčanje za srednje tamnu pokrivenost i odlično utapanje u kožu. Brzosušeći BB zaštitnik za nelepljivu, dugotrajnu lepotu. Brzo suši znoj kako bi sprečio curenje šminke, dok reaguje sa vodom kako bi poboljšao UV zaštitu. Pomaže da se koži dâ prirodan, zdrav, oblikovan izgled za prelepu kožu koja blista na suncu ceo dan.

La Roche-Posay Anthelios Pigment Correct SPF50+ (Light) 50ml | apothecary.rs
-10%
  • Na rasprodaji!
  • -10%

Anthelios Pigment Correct SPF50+ (Light) 50ml

Standardna cena 3.290,00 RSD Cena 2.961,00 RSD
Dostupnost: 5 Na stanju

Nova generacija proizvoda za zaštitu od sunca koja štiti od fotostarenja koje izaziva svakodnevno izlaganje suncu i pospešuje vidljivo ublažavanje hiperpigmentacije kože. Pruža zaštitu od širokog spektra UV zračenja, zagađenja i oksidacije dermokozmetičkim korektivnim aktivnim sastojcima, poput procerada, niacinamida i mineralnih pigmenata. Light (svetlija) boja.

Anthelios Pigment Correct SPF50+ (Medium) 50ml

Standardna cena 3.290,00 RSD Cena 2.961,00 RSD
Dostupnost: 3 Na stanju

Nova generacija proizvoda za zaštitu od sunca koja štiti od fotostarenja koje izaziva svakodnevno izlaganje suncu i pospešuje vidljivo ublažavanje hiperpigmentacije kože. Pruža zaštitu od širokog spektra UV zračenja, zagađenja i oksidacije dermokozmetičkim korektivnim aktivnim sastojcima, poput procerada, niacinamida i mineralnih pigmenata. Medium (srednje tamnija) boja.

Proizvod dodat za upoređivanje