Aktivni filteri

Fahrenheit Deodorant Spray 150ml

Cena 7.990,00 RSD
Dostupnost: 5 Na stanju

Zaista otelotvorujući pionirski duh Diora, Fahrenheit istražuje neistraženu teritoriju mirisa: snove, maštu, potragu za smislom i pomeranje granica. Legendarni mirisni potpis i simbol generacije. Fahrenheit predstavlja ritual blagostanja nege kože pazuha muškaraca.

Fahrenheit Deodorant Stick 75g

Cena 7.990,00 RSD
Dostupnost: 5 Na stanju

Zaista otelotvorujući pionirski duh Diora, Fahrenheit istražuje neistraženu teritoriju mirisa: snove, maštu, potragu za smislom i pomeranje granica. Legendarni mirisni potpis i simbol generacije. Dior Fahrenheit dezodorans u stiku napravljen je bez alkohola.

Dylan Blue Pour Homme Perfumed Deodorant...

Cena 8.990,00 RSD
Dostupnost: 5 Na stanju

Snažan, muški miris, Versace Dylan Blue inkapsulira senzualne mirise Mediterana. Ovo je miris koji karakterišu smele note ambroksa, osveženim notama bergamota i grejpfruta. Zemljane i citrusne mirisne note obavijene su crnim biberom, papirusnim drvetom i tamjanom, zajedno sa mineralnim mošusom, bobovima tonke i šafranom. Versace Dylan Blue Pour Homme Perfumed Deodorant Natural Spray je idealan za nanošenje po telu, naročito u predelu grudi, a kako bi pojačao mirisni trag.

Dylan Blue Pour Deodorant Stick 75g

Cena 8.990,00 RSD
Dostupnost: 5 Na stanju

Dezodorans u stiku sa mirisnim drvenim i svežim mirisom Dylan Blue kolekcije namenjen je muškarcima. Instinkt, strast, ljubav i želja u kombinaciji s nadom i saučesništvom definišu ovaj miris za muškarce od strane kuće Versace. Miris dezodoransa otvara se notama bergamota, grejpfruta, vodenog akorda i listova smokve.

Phantom Eau de Toilette set

Cena 15.990,00 RSD
Dostupnost: 5 Na stanju

Phantom je muška toaletna voda koju je kreirao Rabanne. Ovaj miris predstavlja suštinu samopouzdanja, podstaknutu energijom dobrog osećaja. Futuristički aromatični miris nastao je iz sudara između luksuzne izrade i nove tehnologije, kao i iz smelog susreta energizirajućeg, zelenog bljeska limuna i vetivera sa neodoljivom kremastom lavandom i drvenastom vanilom. Rabanne Phantom set sastoji se od toaletne vode od 100ml i dezodoransa u spreju 150ml.

Phantom Deodorant Stick 75g

Cena 4.990,00 RSD
Dostupnost: 3 Na stanju

Phantom ritual 100% dobrog osećanja može da traje još duže sa novim mirisnim dezodoransom u stiku. Trenutno osvežava kožu i štiti je ceo dan. Paco Rabanne Phantom dezodorans u stiku je neophodan za svakoga ko želi da uživa u Phantom aromi u malo drugačijem formatu, dok je posebno odličan za svakog muškarca koji želi da izgradi i pojača svoju postojeću Phantom toaletnu vodu. Prožet istim aromatičnim mirisom, dezodorans kombinuje energizirajući italijanski limun sa zeljastom i kremastom lavandom za seksi, okrepljen osećaj svakog jutra. Poznate donje note drvenaste vanile koje izazivaju zavisnost ostaju na vašoj koži dajući više dobrog osećaja, koji traje ceo dan dok sprečava znojenje.

Proizvod dodat za upoređivanje