Pilinzi

Proizvodi za piling lica pospešuju cirkulaciju i unapređuju regeneraciju kože lica, čiste je, uklanjaju različite fleke od masnoća ili bubuljica i sprečavaju nastanak nepravilnosti. Prilikom pilinga lica uklanjaju se izumrle ćelije sa površine kože, nečistoća i višak sebuma, posle čega koža ostaje lista i glatka.

Aktivni filteri

DermoPure Triple Effect Cleansing Gel (gel za...

Cena 1.890,00 RSD
Dostupnost: 5 Na stanju

Gel za čišćenje lica sa trostrukim efektom protiv simptoma problematične kože: salicilna kiselina (2%) ima antibakterijsko dejstvo, otvara pore i uklanja nečistoće; protiv tamnih fleka: kompleks AHA/BHA/PHA kiselina pruža efekat pilinga, uklanja mrtve ćelije kože i smanjuje tamne tragove od akni; protiv neželjenog sjaja: temeljno uklanja višak sebuma, nečistoće i šminku.

Hydra-Essentiel [HA²] Skincare Collection

Cena 7.990,00 RSD
Dostupnost: 5 Na stanju

Savršeni trio za negu kože lica obogaćen hijaluronskom kiselinom za trenutnu hidrataciju i negu kože. Clarins praznični set sastoji se od Hydra-Essentiel [HA²] Silky Cream 50ml dnevne kreme za lice, Hydra-Essentiel [HA²] Night Cream 15ml mini noćne kreme za lice, Fresh Scrub 15ml mini pilinga za lice, kao i Clarins nesesera.

DermoPure Scrub (piling) 100ml

Cena 1.290,00 RSD
Dostupnost: 5 Na stanju

Eucerin DermoPure Scrub je piling sa mlečnom kiselinom deluje direktno na mestu problema bez isušivanja kože. Pogodan je za lice i telo. Mikročestice za čišćenje pora nežno skidaju izumrle ćelije sa kože, ne oštećujući je. Blago čisti kožu i uklanja šminku.

Proizvod dodat za upoređivanje