Pilinzi

Proizvodi za piling lica pospešuju cirkulaciju i unapređuju regeneraciju kože lica, čiste je, uklanjaju različite fleke od masnoća ili bubuljica i sprečavaju nastanak nepravilnosti. Prilikom pilinga lica uklanjaju se izumrle ćelije sa površine kože, nečistoća i višak sebuma, posle čega koža ostaje lista i glatka.

Aktivni filteri

Gelée Micellaire Biosource 150ml

Cena 3.990,00 RSD
Dostupnost: 5 Na stanju

Prva Biotherm tehnologija protiv adhezije za kožu lica u formuli koja se topi. Gel za čišćenje sa Life Plankton™ sastojkom sadrži mikro-zrnca za svakodnevni nežni piling u savršenoj harmoniji sa svim tipovima kože, čak i sa osetljivom kožom. Oslobađa kožu od nečistoća i mrtvih ćelija, koža je stimulisana, zaglađena, zdravija i ujednačena, ten je trenutno blistav.

Hydra Life Glow Better Fresh Jelly Mask 50ml

Cena 10.990,00 RSD
Dostupnost: 5 Na stanju

Za zdrav sjaj, dozvolite Dior Hydra Life Glow Better Fresh Jelly Mask da se stopi u kožu. Za 3 minuta nudi dvostruki piling koji je istovremeno nežan i moćan: lagani piling zahvaljujući ekstraktima citrusnog voća i mehanički piling zahvaljujući ekstraktima koštica kajsije. Njegova osvežavajuća tekstura gela boje citrusa, bogata vodom, odmah oživljava kožu lica za trenutnu svežinu. Zaglađena, čista i posvetljena, koža se trenutno puni energijom. Dan za danom izgleda prirodno revitalizovano, sveže i blistavo.

Dior Prestige Le Sucre de Gommage 150ml

Cena 15.990,00 RSD
Dostupnost: 5 Na stanju

Obogaćen mikronutrijentima Rose de Granville, Dior Prestige piling za lice i usne sa mikrokristalima šećera nežno eksfolira kožu. Kako masaža stupi na snagu, divna tekstura pilinga se pretvara u hranljivu masku, poboljšavajući kožu teksturom bogatom uljima, voskom i puterima kako bi pružila ishranu i udobnost. Njena formula koncentriše snagu mikronutrijenata Rose de Granville za lepu kožu. Tekstura kože je vidljivo zaglađena i prefinjena, a koža je trenutno osvetljena kako bi se otkrio efekat nove kože.

Capture Youth Age-Delay Progressive Peeling...

Cena 15.990,00 RSD
Dostupnost: 5 Na stanju

Antioksidantna krema sa efektom nove kože¹, sa antioksidansom irisa i okrepljujućim vitaminom B3, uvećava antioksidativnu moć kože¹ lica kako bi zaštitila i ojačala njen kapital mladosti dok umanjuje površinske nesavršenosti. U trenutku, koža lica izgleda pročišćena, zaglađena i energizirana. Dan za danom, ten izgleda metamorfozan. Nežno tretirana, koža lica postaje svetlija i ravnomernija. Znaci starenja su vidljivo odloženi.

Proizvod dodat za upoređivanje