Aktivni filteri

Session Label. The Definer (Curl Cream) 150ml

Cena 3.990,00 RSD
Dostupnost: 5 Na stanju

Schwarzkopf Professional Session Label The Definer krema za kosu poboljšava, kontroliše i usavršava izgled prirodnih kovrdži, lokni, kao i talasaste kose. Krema štiti i pruža zaštitu od toplotnih oštećenja do 230°C. Schwarzkopf Professional je ekskluzivno profesionalna linija namenjena za oblikovanje i stilizovanje kose.

Session Label. The Salt (Spray Salin) 100ml

Cena 2.990,00 RSD
Dostupnost: 5 Na stanju

Schwarzkopf Professional Session Label The Salt slani sprej stvara teksturu i definiše kosu, bez njenog otežavanja, dok ujedno poboljšava prirodno kretanje kose. Stvara nosivi, raščupani letnji izgled sa plaže. Pruža brzo osveženje za vaše lokne i talase na suvoj kosi. Postignite izgled raščupane morske kose za izgled koji se može nositi svuda. Schwarzkopf Professional je ekskluzivno profesionalna linija namenjena za oblikovanje i stilizovanje kose.

Session Label. The Thickener (Blow-Dry Spray)...

Cena 2.990,00 RSD
Dostupnost: 5 Na stanju

Schwarzkopf Professional Session Label The Thickener sprej za feniranje dodaje volumen, zgušnjava kosu, obezbeđuje fiksaciju i čini kosu gušćom. Na taj način čini da kosa izgleda punije, a da se ne lepi. Ne ostavlja tragove na kosi. Schwarzkopf Professional je ekskluzivno profesionalna linija namenjena za oblikovanje i stilizovanje kose.

Session Label. The Powder (Styling Dust) 8g

Cena 3.690,00 RSD
Dostupnost: 5 Na stanju

Schwarzkopf Professional Session Label The Powder puder namenjen je za frizure sa suvom teksturom, a daje finu disperziju za ciljani volumen, fleksibilnu teksturu i trenutno prianjanje. Stvara odličnu osnovu za sve punđe obezbeđujući obavezno prianjanje. Schwarzkopf Professional je ekskluzivno profesionalna linija namenjena za oblikovanje i stilizovanje kose.

Session Label. The Mud (Moldable Putty) 65ml

Cena 3.690,00 RSD
Dostupnost: 5 Na stanju

Schwarzkopf Professional Session Label The Mud je pasta za oblikovanje i stilizovanje kose, koja može lako naknadno da se preoblikuje. Pasta stvara suvu, difuznu teksturu, oblikuje i dodaje definiciju kosi. Završna obrada je bez sjaja i srednje jačine. Schwarzkopf Professional je ekskluzivno profesionalna linija namenjena za oblikovanje i stilizovanje kose.

Session Label. The Paste (Matte Compound) 65ml

Cena 3.790,00 RSD
Dostupnost: 5 Na stanju

Schwarzkopf Professional Session Label mat pasta za stilizovanje kose može da se istakne s fleksibilnom teksturom za veći volumen i definiciju kose. Kada se koristi na talasastoj ili kovrdžavoj kosi, poboljšava prirodan oblik i definiciju. Omogućava mat završnicu srednje jačine. Schwarzkopf Professional je ekskluzivno profesionalna linija namenjena za oblikovanje i stilizovanje kose.

Session Label. N°1 The Texturizer (Undone Look...

Cena 3.190,00 RSD
Dostupnost: 5 Na stanju

Session Label N°1 The Texturizer sprej pruža moćan izgled s ultra-laganim držanjem i blago sjajnim efektom bez osećaja lomljivosti kose. Takođe strukturira kosu i daje joj volumen. Omogućava brzo uvijanje i talasanje na suvoj kosi. Skrob iz tapioke i pantenol u formuli dodaju teksturu i ostavljaju kosu hidriranom. Schwarzkopf Professional je ekskluzivno profesionalna linija namenjena za oblikovanje i stilizovanje kose.

Session Label. N°2 The Flexible (Dry Light Hold...

Cena 2.990,00 RSD
Dostupnost: 5 Na stanju

Suvi lak za oblikovanje, lagano držanje i kontrolu kose. Formulacija za trenutno sušenje sa mikro-finom atomizacijom u spreju. Održava lakoću četkanja uz fleksibilno držanje. Kosa je lakša za oblikovanje i rukovanje. Mikro-fina distribucija spreja obezbeđuje lagano držanje za stilove i frizure kojima je potrebna umerena kontrola. Nakon nanošenja trenutno se suši. Schwarzkopf Professional je ekskluzivno profesionalna linija namenjena za oblikovanje i stilizovanje kose.

Session Label. N°3 The Strong (Dry Firm Hold...

Cena 2.990,00 RSD
Dostupnost: 5 Na stanju

Schwarzkopf Professional Session Label N°3 The Strong je lak za kosu sa jakim učvršćivanjem, koji ujedno pruža maksimalnu kontrolu za besprekoran izgled kose. Mikro-fina distribucija spreja laka za kosu vam omogućava da ciljate snažno i kreirate željene stilove koji zahtevaju maksimalnu kontrolu zadržavanja. Nakon nanošenja trenutno se suši. Schwarzkopf Professional je ekskluzivno profesionalna linija namenjena za oblikovanje i stilizovanje kose.

Curl Wow Curl Shook Mix & Fix Bundling Spray 295ml

Cena 7.990,00 RSD
Dostupnost: 5 Na stanju

Revolucionarni, dvofazni stajler koji sadrži jedan deo prirodnih, hidratantnih ulja plus jedan deo vodenih polimera koji spajaju kovrdže za sjajne i definisane lokne. Namenjen za kovrdžavu i loknastu kosu srednje i guste teksture. Ključne prednosti Curl Shook spreja su savršeno složene, definisane, sjajne lokne i formula bez težine.

One Minute Transformation Styling Cream 120ml

Cena 4.990,00 RSD
Dostupnost: 5 Na stanju

Nemasna krema koja se nanosi na suvu kosu da bi se odmah zagladila, ukrotila i odvojila na licu mesta. Formulisana je s uljem avokada + omega-3 masnim kiselinama za hidrataciju i negu za svilenkastu sjajnu teksturu kose. Color Wow One Minute Transformation krema za stilizovanje kose namenjena je za finu, srednju i gustu kosu, s ravnom i talasastom teksturom. Brzo zaglađuje i ukroćuje kovrdžanje. Hidrira i hrani kosu. Uređuje kosu poput svile s nemasnom završnom obradom.

Proizvod dodat za upoređivanje