Ruke i noge

Nega je važan deo svakodnevne rutine i to od početka dana pa do trenutka kada je vreme za spavanje. Ruke, noge i stopala zahtevaju podjednaku negu kao i koža lica i tela. Koža je drugačijeg tipa i zbog toga zahteva posebnu pažnju.

Aktivni filteri

Lipikar Baume AP+M (Eco tube) 200ml

Cena 2.490,00 RSD
Dostupnost: 5 Na stanju

Lipikar Baume AP+M pomaže vraćanju ravnoteže mikrobioma kože. Trenutno smiruje kožu i deluje protiv svraba. Sa negovom efikasnišću protiv vraćanja simptoma, pogoršanja stanja kože su ređa. Hrani kožu i pomaže u obnavljanju njene barijere. Formulisano za bebe, decu, odrasle sa vrlo suvom kožom sklonoj ekcemima ili alergijama.

Hyaluron-Filler + Elasticity krema za ruke 75ml

Cena 1.070,00 RSD
Dostupnost: 5 Na stanju

Brzo upijajuća krema za ruke koja sadrži patentom zaštićeni Thiamidol® koji smanjuje pojavu tamnih fleka i sprečava njihov ponovni nastanak redovnom upotrebom. Krema za ruke se brzo upija, poboljšava elastičnost kože i pruža joj 24 sata hidrataciju. SPF30 pruža dodatnu zaštitu od nastanka novih tamnih fleka izazvanih suncem. Maksimum četiri nanošenja preparata dnevno.

Dior Prestige La Crème Mains de Rose 50ml

Cena 11.990,00 RSD
Dostupnost: 5 Na stanju

Otkrijte Dior Prestige La Crème Mains de Rose, prvu Dior kremu za ruke koja kombinuje snagu mikronutrijenata Rose de Granville sa ekstraktom ružinih vlakana, ružin vosak i ružino ulje. Vrhunski ulepšavajući dodir sa efektom koji prkosi starenju, ovaj tečni balzam obavija ruke i nokte mikronutritivnom i revitalizirajućom snagom Rose de Granville. Bez ikakvog lepljivog ostatka, njegova tekstura se pretvara u udoban i baršunast veo. Dan za danom, ruke su blistave lepotom do samih vrhova noktiju, pojačane suptilnim, opojnim mirisom ruže.

Proizvod dodat za upoređivanje