Aktivni filteri

Supra Volume Mascara set

Cena 4.990,00 RSD
Dostupnost: 5 Na stanju

Praznični Clarins set donosi tri proizvoda namenjenih za negu predela kože oko očiju pred šminkanje. Ovaj set sastoji se od mini Total Eye Lift (kreme za predeo oko očiju), Supra Volume maskare (u punoj veličini), mini Instant Smooth Perfecting Touch Primer (prajmer za lice), kao i nesesera.

Dior Backstage Face & Body Primer (001...

Cena 7.990,00 RSD
Dostupnost: 5 Na stanju

Dior je kreirao svoju prvu profesionalnu liniju šminke, kolekciju osnovnih stvari za vizažiste, inspirisanu energijom iza pozornice na revijama. Prajmer za lice i telo je tajno oružje Diorovih šminkera za stvaranje trenutno besprekornog tena: nesavršenosti su zamagljene, ten izgleda svetlije, punije i ujednačenije. Učvršćivanje temelja je poboljšano.

Forever Skin Veil SPF20 (N°001 Universal shade)...

Cena 8.590,00 RSD
Dostupnost: 4 Na stanju

Dior podiže visoko savršenstvo dugotrajnog nošenja sa Dior Forever Skin Veil SPF20, prvom¹ bazom za šminku sa 24-časovnom nošenjem i hidratacijom koja nudi korekciju, zaštitu i osvetljenje u jednoj primeni. Prvi¹ prajmer koji pruža savršenstvo dugotrajnog nošenja, njegova kremasta tekstura bez težine koriguje, zaglađuje, ujednačava i osvetljava ten za besprekornu teksturu kože lica tokom celog dana.

Teint Idol Ultra Wear Stick Blur & Go 9.1g

Cena 7.990,00 RSD
Dostupnost: 5 Na stanju

Lancôme Teint Idole Ultra Wear Stick Blur & Go brzo postaje apsolutno neophodan za vas. Ovaj mali stik može da se pobrine da vaša šminka bude mat - samo na mestima na kojima to želite. Topi se u vašoj koži gde za tren prelazi od kreme do konzistencije pudera, a zatim možete naneti puder po želji.

Urban Environment Age Defense Oil-Free SPF30 30ml

Cena 6.990,00 RSD
Dostupnost: 5 Na stanju

Zaštitite kožu lica od štetnih UV zraka, pojačajte odbranu od starosti. Nova lagana, urbana dnevna krema za sunčanje obogaćena sastojcima za negu kože. SPF 30. Snažna UV zaštita. Tehnologija SuperVeil-UV 360™ stvara UV zaštitni veo koji ravnomerno prijanja na kožu lica kako bi pružio efikasnu zaštitu.

Proizvod dodat za upoređivanje