Aktivni filteri

Luminous Silk Hydrating Primer 30ml

Cena 8.990,00 RSD
Dostupnost: 5 Na stanju

Udoban, hidratantni prajmer za lice koji daje prirodni sjaj, pojačavajući vaš sjaj i šminku. Napravite savršeno platno na licu kako biste uhvatili i reflektovali svetlost. Dovedite svoj svilenkasti sjaj u centar pažnje za još blistaviji izgled i hidrirani osećaj kože lica sa Armani Luminous Silk Hydrating prajmerom.

Fluid Master Primer 30ml

Cena 8.990,00 RSD
Dostupnost: 5 Na stanju

Trenutno popravite svoj ten pomoću prajmera bez težine, podloge koji zamagljuje nesavršenosti i daje prirodan, blistav sjaj. Stvara glatko, besprekorno platno brišući pojavu finih linija, pročišćavajući pore i matirajući površinu kože lica.

Supra Volume Mascara set

Cena 4.990,00 RSD
Dostupnost: 5 Na stanju

Praznični Clarins set donosi tri proizvoda namenjenih za negu predela kože oko očiju pred šminkanje. Ovaj set sastoji se od mini Total Eye Lift (kreme za predeo oko očiju), Supra Volume maskare (u punoj veličini), mini Instant Smooth Perfecting Touch Primer (prajmer za lice), kao i nesesera.

Dior Backstage Face & Body Primer (001...

Cena 7.990,00 RSD
Dostupnost: 4 Na stanju

Dior je kreirao svoju prvu profesionalnu liniju šminke, kolekciju osnovnih stvari za vizažiste, inspirisanu energijom iza pozornice na revijama. Prajmer za lice i telo je tajno oružje Diorovih šminkera za stvaranje trenutno besprekornog tena: nesavršenosti su zamagljene, ten izgleda svetlije, punije i ujednačenije. Učvršćivanje temelja je poboljšano.

Forever Skin Veil SPF20 (N°001 Universal shade)...

Cena 8.590,00 RSD
Dostupnost: 4 Na stanju

Dior podiže visoko savršenstvo dugotrajnog nošenja sa Dior Forever Skin Veil SPF20, prvom¹ bazom za šminku sa 24-časovnom nošenjem i hidratacijom koja nudi korekciju, zaštitu i osvetljenje u jednoj primeni. Prvi¹ prajmer koji pruža savršenstvo dugotrajnog nošenja, njegova kremasta tekstura bez težine koriguje, zaglađuje, ujednačava i osvetljava ten za besprekornu teksturu kože lica tokom celog dana.

Proizvod dodat za upoređivanje