Aktivni filteri

Biosource Eau Micellaire 200ml

Cena 3.990,00 RSD
Dostupnost: 5 Na stanju

Biotherm predstavlja Biosource micelarnu vodu za brzo i efikasno čišćenje kože lica. Ovaj proizvod deluje kao rešenje u zahtevnom savremenom svetu. Biosource totalna i instant micelarna voda za čišćenje pruža sveobuhvatno iskustvo čišćenja, a dodatno uklanjanja šminku kombinujući efikasnost koje štedi vreme i pruža nežno rešenje za kožu.

Capture Totale Super Potent Cleanser 110g

Cena 9.990,00 RSD
Dostupnost: 5 Na stanju

Prvo Dior sredstvo za čišćenje lica protiv zagađenja koje kombinuje visoku efikasnost i udobnost u formuli sastavljenoj od 83%¹ sastojaka prirodnog porekla. Njegova kremasta tekstura se pretvara u gustu i kremastu penu za čišćenje koja pročišćava kožu dok održava njenu hidrataciju i lepotu. Super snažno sredstvo za čišćenje čisti i eliminiše ostatke šminke, nečistoće, višak sebuma, prašinu i preostale sitne čestice. Ovo ultra-udobno sredstvo za čišćenje lica ne ostavlja kožu suvom ili zategnutom. Obogaćen ekstraktom semena longoze i ekstraktom moringe, Dior Capture Totale Super Potent Cleanser pena za čišćenje je početni korak u Capture Totale rutini nege kože.

L'Eau Démaquillante Micellar Water 200ml

Cena 6.990,00 RSD
Dostupnost: 5 Na stanju

Dior je kreirao Dior L'Eau Démaquillante, micelarnu vodu sastavljenu od 98%¹ sastojaka prirodnog porekla koja vam omogućava da uklonite šminku sa kože i otkrijete njenu čistoću, dok hidrira i umiruje osećaj nelagodnosti. Ova micelarna voda nežno uklanja šminku, eliminiše nečistoće i čestice zagađenja. Dior L'Eau Démaquillante hidrira, održava pH i jača barijeru kože. Formula ove Dior micelarne vode kombinuje svojstva pročišćavanja francuskog lokvanja sa hijaluronskom kiselinom, cvetnom vodom različka i saponinom. Tako čisti pore i pročišćava kožu dok jača kožnu barijeru. Svakodnevna upotreba, ujutro i uveče, sama ili pre Dior OFF/ON⁶ pene za čišćenje.

Miel-en-Mousse 200ml

Cena 4.990,00 RSD
Dostupnost: 5 Na stanju

Miel-en-Mousse penušavo sredstvo za čišćenje šminke je transformativno 2-u-1 sredstvo za čišćenje i ispiranje lica koje sadrži bagremov med inkapsuliran u vodi. Rastvorite šminku i nežno očistite kožu kako bi se osećala čistom, mekom i udobnom. Penasto sredstvo za čišćenje šminke sa formulom za ispiranje.

Radiance Foaming Cream 125ml

Cena 14.990,00 RSD
Dostupnost: 5 Na stanju

Ultra-senzorna kremasta pena koja kombinuje efikasno sredstvo za uklanjanje šminke i negu kože. Penasta krema kombinuje delotvorno sredstvo za uklanjanje šminke i negu kože dok nudi istinski trenutak zadovoljstva. Njena delikatna i glatka penasta tekstura pretvara se u kremu kada se umasira na kožu. Ultra-senzorna tekstura poboljšana masažom za uklanjanje šminke, nečistoća, zagađenja, sebuma i mrtvih ćelija kože u jednom potezu.

Triple-Oil Balm Make-up Remover and Cleanser 125g

Cena 15.490,00 RSD
Dostupnost: 5 Na stanju

Dekadentni balzam za negu kože sa 3 hranljiva i omekšavajuća ulja (Babasu, Shea i Macadamia) koji kombinuje dvostruku efikasnost uklanjanja šminke i čišćenja za intenzivnu udobnost kože lica. Samo jednim pokretom efikasno uklanja šminku sa lica i očiju, čak i vodootpornu, kao I nečistoće i tragove zagađenja.

Floral Toning Lotion 250ml

Cena 13.990,00 RSD
Dostupnost: 5 Na stanju

Floral Toning Losion se koristi za uklanjanje tragova šminke i čišćenje kože. Formulisan sa hidrolatima ruže, kukuruza i hamamelisa, poznatih po svojim umirujućim i omekšavajućim svojstvima, ovaj losion je pogodan za suvu, osetljivu kožu. Tonira, umiruje i priprema kožu za vašu svakodnevnu negu kože.

Proizvod dodat za upoređivanje