Aktivni filteri

Double Serum Eye Collection set

Cena 10.990,00 RSD
Dostupnost: 5 Na stanju

Praznični Clarins set donosi tri proizvoda namenjenih za negu predela kože oko očiju pred šminkanje. Ovaj set sastoji se od Double Eye seruma (seruma za predeo oko očiju u punoj veličini), mini Supra Volume maskare, mini Total Cleansing Oil (ulje za čišćenje lica), kao i nesesera.

Total Eye Lift set

Cena 10.990,00 RSD
Dostupnost: 5 Na stanju

Praznični Clarins set donosi tri proizvoda namenjenih za negu kože lica. Ovaj set sastoji se od Total Eye Lift (kreme za predeo oko očiju), Total Cleansing Oil (mini pakovanja ulja za čišćenje lica), Wonder Perfect Mascara 4D (mini maskare), kao i nesesera.

DermoPure Scrub (piling) 100ml

Cena 1.290,00 RSD
Dostupnost: 5 Na stanju

Eucerin DermoPure Scrub je piling sa mlečnom kiselinom deluje direktno na mestu problema bez isušivanja kože. Pogodan je za lice i telo. Mikročestice za čišćenje pora nežno skidaju izumrle ćelije sa kože, ne oštećujući je. Blago čisti kožu i uklanja šminku.

DermoPure micelarna voda 400ml

Cena 1.790,00 RSD
Dostupnost: 5 Na stanju

Eucerin DermoPure micelarna voda je osvežavajući rastvor sa APG kompleksom, blagim, ali efikasnim sredstvom koje nežno uklanja šminku, čisti i tonira kožu lica. Ne sadrži alkohol i efikasno uklanja šminku sa očiju i lica, bez iritacija.

Proizvod dodat za upoređivanje