Aktivni filteri

Blockbuster Gift Set

Cena 28.990,00 RSD
Dostupnost: 5 Na stanju

Ovih praznika, kuća Estée Lauder pripremila je Estée Lauder Blockbuster Gift Set, pravo iznenađenje za sve ljubitelje luksuzne šminke i proizvoda za negu kože lica. Ovaj set upakovan je u mini torbu u kojoj se nalaze različiti Estée Lauder proizvodi poput seruma za lice, kreme za lice, gela za pranje lica, kreme za predeo oko očiju, senke za oči, ruževa za usne, sjaja za usne, ajlajnera, maskare, kao i sredstva za uklanjanje šminke.

Holiday Advent Calendar (Limited Edition)

Cena 46.990,00 RSD
Dostupnost: 5 Na stanju

Probijte led i proslavite praznike uz YSL Beauty luksuzne praznike. Kultni luksuzni praznični advent kalendar iz YSL Beauty kolekcije se vratio. Razmazite se vrhunskim luksuzom, uključujući 24 poklona iznenađenja za mirise, lepotu, negu kože i dodatke koje ćete svaki dan odmotavati, uključujući proizvode u punoj veličini i mini proizvode.

Advent Calendar (Limited Edition)

Cena 26.990,00 RSD
Dostupnost: 5 Na stanju

Lancôme predstavlja izuzetan luksuzni poklon set u vidu prazničnog kalendara za negu i lepotu, a koji sadrži proizvode za negu lica, tela, kao i šminku. Spakovan u kutiju u vidu prazničnog kalendara, ovaj set sadrži ukupno 24 različitih Lancôme proizvoda, od 19 mini veličina proizvoda idealnih za putovanja, do 5 proizvoda u svojim punim veličinama.

Blockbuster Vanity Kit

Cena 29.990,00 RSD
Dostupnost: 5 Na stanju

Shiseido praznični set upakovan je u mini-torbu, a sadrži kozmetičke proizvode za negu kože lica, kao i šminku. Blockbuster Vanity Kit sastoji se od Shiseido Instant Eye and Lip Makeup Remover 125ml (u punoj veličini), Shiseido Clarifying Cleansing Foam 125ml (u punoj veličini), Shiseido Ultimune Power infusing Concentrate 50ml (u punoj veličini), Shiseido Benefiance Wrinkle Smoothing Cream 50ml (u punoj veličini), Shiseido Benefiance Wrinkle Smoothing Eye Cream 15ml (u punoj veličini), Shiseido Ultimune Hand Cream 40ml, Shiseido Imperial Lash Mascara (u punoj veličini) i Shiseido TechnoSatin Gel Mini Lipstick N°416 Red Shift (u punoj veličini).

Proizvod dodat za upoređivanje