Aktivni filteri

DermoPure Cover Stick korektor 2.5g

Cena 1.490,00 RSD
Dostupnost: 3 Na stanju

Eucerin DermoPure korektor je dvostruki lokalni tretman za smanjenje komedona, akni i prikrivanje svih nepravilnosti na licu kao i smirenje iritacije. Ako se svakodnevno koristi na pogođenim područjima, otvara zapušene pore i umiruje kožu zbog sadržaja salicilne kiselina koja ima komedolitički efekat.

Dior Backstage Face & Body Primer (001...

Cena 7.990,00 RSD
Dostupnost: 5 Na stanju

Dior je kreirao svoju prvu profesionalnu liniju šminke, kolekciju osnovnih stvari za vizažiste, inspirisanu energijom iza pozornice na revijama. Prajmer za lice i telo je tajno oružje Diorovih šminkera za stvaranje trenutno besprekornog tena: nesavršenosti su zamagljene, ten izgleda svetlije, punije i ujednačenije. Učvršćivanje temelja je poboljšano.

Crystal GelGloss 9ml

Cena 4.990,00 RSD
Dostupnost: 4 Na stanju

Ultra čist, hidratantni bezbojni sjaj koji pruža finiš nalik Luciteu i koji ostavlja usne vlažnim i ultra-sjajnim. Ova fleksibilna formula koja ne suši kožu usana se može pohvaliti vrhunskim indeksom prelamanja koji poboljšava živost boje kada se nosi kao završni premaz i stvara iluziju punijih usana. Sjaj je moguće staviti i na jagodice, kapke i slepoočnice.

Dark Spot Corrector 30ml

Cena 12.990,00 RSD
Dostupnost: 4 Na stanju

Pomaže vidljivo u smanjenju prethodnih oštećenja i ujednačava ton kože lica. Klinički testirana formula pomaže u vidljivom smanjenju prethodnih oštećenja, uključujući pege od sunca, staračke pege, ožiljke od akni i zatamnjenja od brijanja. Poboljšava i ujednačava ton kože kako bi osigurao mlađi izgled. Vraća jasnoću i osvetljenost. Smanjuje urasle dlake. Bez ulja.

Proizvod dodat za upoređivanje