Aktivni filteri

Eyeshadow Shade Brush (četkica za oči)

Cena 8.990,00 RSD
Dostupnost: 5 Na stanju

Idealna četkica za stvaranje zadimljenih očiju (smokey eye). Zahvaljujući svom zaobljenom, gustom i čvrstom obliku, četkica za senke vam omogućava da nanesete, blendate ili intenzivirate sve vrste senki. Njene ravne i sintetičke, neuporedivo meke čekinje su posebno dizajnirane i odabrane za intenzivan rezultat boje, ali i za mešanje boja, savršeno za smokey eye.

Eyeshadow Smudge Brush (četkica za oči)

Cena 8.990,00 RSD
Dostupnost: 5 Na stanju

Dvostrana četkica idealna za nanošenje i mešanje senki. Zahvaljujući svom dvostranom i ugaonom obliku, četkica za razmazivanje senki vam omogućava da savršeno jednostavno oblikujete područje oko očiju. Njene ravne i talasaste sintetičke čekinje, neuporedivo meke, posebno su dizajnirane i odabrane da savršeno nanose boju i da ih senče i stapaju sa lakoćom.

Eyeliner Brush (četkica za oči)

Cena 7.990,00 RSD
Dostupnost: 5 Na stanju

Idealna četkica za isticanje i intenziviranje očiju. Zahvaljujući svom ravnom obliku, četkica za oči vam omogućava da istaknete liniju trepavica senkom, pojačate šminku, podvučete oči, definišete ili izblendate liniju. Njene ravne i sintetičke, neuporedivo meke čekinje su posebno dizajnirane i odabrane za veoma precizno nanošenje boje u predelu oko očiju.

Proizvod dodat za upoređivanje