Aktivni filteri

Maestro Flat Eye Brush (četkica za oči)

Cena 11.990,00 RSD
Dostupnost: 5 Na stanju

Napravljena od prirodne konjske dlake, Armani Beauty Flat Eye četkica omogućava bolje nanošenje senki za oči i bez prašenja, za brzo stvaranje ujednačene osnovne boje na površini kapaka. Asortiman profesionalnih četkica za proslavu 15 godina Giorgio Armani Beauty kolekcije, Maestro Brushes linija je dizajnirna da ponudi vrhunsko savršenstvo.

Eyeshadow Shade Brush (četkica za oči)

Cena 8.990,00 RSD
Dostupnost: 5 Na stanju

Idealna četkica za stvaranje zadimljenih očiju (smokey eye). Zahvaljujući svom zaobljenom, gustom i čvrstom obliku, četkica za senke vam omogućava da nanesete, blendate ili intenzivirate sve vrste senki. Njene ravne i sintetičke, neuporedivo meke čekinje su posebno dizajnirane i odabrane za intenzivan rezultat boje, ali i za mešanje boja, savršeno za smokey eye.

Eyeshadow Smudge Brush (četkica za oči)

Cena 8.990,00 RSD
Dostupnost: 5 Na stanju

Dvostrana četkica idealna za nanošenje i mešanje senki. Zahvaljujući svom dvostranom i ugaonom obliku, četkica za razmazivanje senki vam omogućava da savršeno jednostavno oblikujete područje oko očiju. Njene ravne i talasaste sintetičke čekinje, neuporedivo meke, posebno su dizajnirane i odabrane da savršeno nanose boju i da ih senče i stapaju sa lakoćom.

Eyeliner Brush (četkica za oči)

Cena 7.990,00 RSD
Dostupnost: 5 Na stanju

Idealna četkica za isticanje i intenziviranje očiju. Zahvaljujući svom ravnom obliku, četkica za oči vam omogućava da istaknete liniju trepavica senkom, pojačate šminku, podvučete oči, definišete ili izblendate liniju. Njene ravne i sintetičke, neuporedivo meke čekinje su posebno dizajnirane i odabrane za veoma precizno nanošenje boje u predelu oko očiju.

Proizvod dodat za upoređivanje