Delovanje:
Za razvoj četkica, Sisley je sarađivao s francuskim majstorom za proizvodnju četkica Raphaël koji postoji od 1793. godine, kako bi ponudio dodatke za šminkanje koji donose najbolje rezultate. Super lako i besprekorno šminkanje kapaka. Funkcija četkice ispisana je na dršci, tako da ćete uvek znati koju četkicu da koristite bez mogućnosti da napravite grešku. Super lako i besprekorno šminkanje kapaka i nanošenje šminke na predeo oko očiju.

 

Način upotrebe:
Koristite četkicu suvu ili malo navlaženu da pokupite senku. Pažljivo nanesite četkicu na spoljnu ivicu oka i ponovite nanošenje duž celog kapka, kako biste lako iscrtali oko. Preko linije bojica nanesite suvu nijansu da biste postavili šminku, ili povucite liniju laganim potezima unazad i unapred. Redovno i delikatno čistite blagim sapunom ili šamponom. Dobro isprati. Stisnite četkicu bez uvrtanja i ostavite da se osuši na vazduhu.

 

Sastav:
SYNTHETIC BRISTLES.

 

Lista sastojaka je prikazana samo u informativne svrhe. Svaka lista sastojaka je specifična i može da se razlikuje, menja ili varira tokom vremena. Sve formule su podložne promenama. Iako se trudimo da prikazana lista sastojaka bude tačna, ne možemo da garantujemo da je pouzdana, ažurna ili bez grešaka. Pre upotrebe proizvoda molimo pogledajte listu sastojaka na spoljnom pakovanju proizvoda ili uputstvu koje dobijete za potpunu, tačnu i ažurnu listu.

 

Pakovanje: 1 komad

005680012352

Pregled

Napišite vaš komentar

Eyeliner Brush (četkica za oči)

Idealna četkica za isticanje i intenziviranje očiju. Zahvaljujući svom ravnom obliku, četkica za oči vam omogućava da istaknete liniju trepavica senkom, pojačate šminku, podvučete oči, definišete ili izblendate liniju. Njene ravne i sintetičke, neuporedivo meke čekinje su posebno dizajnirane i odabrane za veoma precizno nanošenje boje u predelu oko očiju.

Napišite vaš komentar

Povezani proizvodi

Pogledajte i ostale povezane proizvode

Takođe preporučujemo

Možda će vas interesovati neki od sličnih proizvoda
Proizvod dodat za upoređivanje