Delovanje:
Za razvoj četkica, Sisley je sarađivao s francuskim majstorom za proizvodnju četkica Raphaël koji postoji od 1793. godine, kako bi ponudio dodatke za šminkanje koji donose najbolje rezultate. Super lako i besprekorno šminkanje kapaka.

 

Funkcija četkice ispisana je na dršci, tako da ćete uvek znati koju četkicu da koristite bez mogućnosti da napravite grešku.

 

Način upotrebe:
Nanesite senku tapkajućim pokretima za intenzivan izgled ili mazanjem da biste razmazali ili blendali. Savršeno za kreiranje dimljenih očiju, intenziviranje šminke ili razmazivanje linije olovke. Takođe vam omogućava da kreirate veoma preciznu konturnu šminku za oči. Redovno i delikatno čistite blagim sapunom ili šamponom. Dobro isprati. Stisnite četkicu bez uvrtanja i ostavite da se osuši na vazduhu.

 

Sastav:
SYNTHETIC BRISTLES.

 

Lista sastojaka je prikazana samo u informativne svrhe. Svaka lista sastojaka je specifična i može da se razlikuje, menja ili varira tokom vremena. Sve formule su podložne promenama. Iako se trudimo da prikazana lista sastojaka bude tačna, ne možemo da garantujemo da je pouzdana, ažurna ili bez grešaka. Pre upotrebe proizvoda molimo pogledajte listu sastojaka na spoljnom pakovanju proizvoda ili uputstvu koje dobijete za potpunu, tačnu i ažurnu listu.

 

Pakovanje: 1 komad

005680012354

Pregled

Napišite vaš komentar

Eyeshadow Shade Brush (četkica za oči)

Idealna četkica za stvaranje zadimljenih očiju (smokey eye). Zahvaljujući svom zaobljenom, gustom i čvrstom obliku, četkica za senke vam omogućava da nanesete, blendate ili intenzivirate sve vrste senki. Njene ravne i sintetičke, neuporedivo meke čekinje su posebno dizajnirane i odabrane za intenzivan rezultat boje, ali i za mešanje boja, savršeno za smokey eye.

Napišite vaš komentar

Povezani proizvodi

Pogledajte i ostale povezane proizvode

Takođe preporučujemo

Možda će vas interesovati neki od sličnih proizvoda
Proizvod dodat za upoređivanje