Aktivni filteri

All About Clean™ All-in-One Cleansing Micellar...

Cena 6.790,00 RSD
Dostupnost: 5 Na stanju

Lagano, tečno micelarno mleko za čišćenje kože lica od nečistoća, uključujući šminku sa lica, usana i očiju. Nežno uklanja šminku, nečistoće i masnoću bez oštećivanja i isušivanja kože lica, a hidratatori i sastojci za čišćenje pomažu u zadržavanju vlage u koži. Formulisano bez ulja. Namenjeno za kombinovano masnu do masnu kožu lica.

All About Clean™ All-in-One Cleansing Micellar...

Cena 6.790,00 RSD
Dostupnost: 5 Na stanju

Lagano, tečno micelarno mleko za čišćenje kože lica od nečistoća, uključujući šminku sa lica, usana i očiju. Nežno uklanja šminku, nečistoće i masnoću bez oštećivanja i isušivanja kože lica, a hidratatori i sastojci za čišćenje pomažu u zadržavanju vlage u koži. Formulisano bez ulja. Namenjeno za veoma suvu do suvu kombinovanu kožu lica.

Silky Purifying Sponge Chief 1 komad

Cena 1.990,00 RSD
Dostupnost: 5 Na stanju

Nežna i mekana maramica za čišćenje lica. Ova visoko upijajuća maramica može da ukloni formulacije bez iritiranja kože lica. Sensai Sponge Chief maramica koristi se za uklanjanje šminke sa lica, kao i ostalih nečistoća dok ujedno ostavlja kožu mekom i čistom. Efikasna i upijajuća maramica za čišćenje specijalno je razvijena za brzo uklanjanje Sensai proizvoda i maski za lice, bez iritacije kože.

Eau Micellaire Douceur (micelarna voda) 400ml

Cena 7.990,00 RSD
Dostupnost: 5 Na stanju

Micelarna voda koja nežno oslobađa kožu lica od nečistoća. Namenjena za sve tipove kože, čak i za osetljivu. Hidrira kožu za udobno i neisušivajuće iskustvo čišćenja. Micelarna tehnologija omogućava savršeno uklanjanje šminke sa optimalnom tolerancijom u naletu svežine. Njena nežna formula se može koristiti za uklanjanje šminke sa očiju i usana.

Proizvod dodat za upoređivanje