Aktivni filteri

Premium Classic Razor Shaving Set

Dostupnost: 3 Na stanju

Wilkinson Sword Premium Classic Razor Shaving Set za brijanje uključuje metalni brijač Wilkinson Sword "The Edger", kao i sav pribor potreban za uživanje u odličnom brijanju. Elegantan Wilkinson Sword set sadrži vrhunski hromirani brijač sa dvostrukom ivicom, 5 zamenskih oštrica i tradicionalnu četku i posudu sa sapunom za brijanje. Sve što je potrebno za glatko i udobno brijanje. Za tradicionalno brijanje u berbernici sa stilom i iskustvom Wilkinson Sword koje datira tradicijom još od 1772. godine.

Styling Set

Dostupnost: 2 Na stanju

Nabavite sve što vam je potrebno za vašu bradu uz pomoć King C. Gillette kompleta za oblikovanje brade. Inspirisani čuvenim Gillette brijačem za brijanje koji je pokrenuo King C. Gillette 1901. godine, Double Edge brijač i oštrice u ovom kompletu zasnovani su na preko 118 godina nasleđa i inovacija. Pripremite kožu za brijanje sa gelom za brijanje King C. Gillette pre nego što dobijete savršen oblik brade. Ovaj komplet čini savršen poklon set za muškarca koji voli dobro oblikovanu i urednu bradu. Set se sastoji od gela za brijanje, brijača i 5 zamenskih oštrica.

Beard Trimmer (trimer za bradu)

Dostupnost: 5 Na stanju

Bežični trimer za stilizovanje brade sadrži 3 češljića za različite dužine i stilove brade: jako kratku (1 mm), kratku (3-11 mm) i dugu (13-21 mm). Dugotrajno oštre oštrice za preciznost u definisanju ličnog stila. Glava i češljići su perivi pod tekućom vodom. Punjiva baterija za do 50 minuta bežičnog rada.

Proizvod dodat za upoređivanje