Aktivni filteri

L'Oréal Elseve Bond Repair rutina | apothecary.rs
-10%
  • Na rasprodaji!
  • -10%
  • Novo

Elseve Bond Repair rutina

Standardna cena 3.970,00 RSD Cena 3.573,00 RSD
Dostupnost: 5 Na stanju

L'Oréal Paris Elseve Bond Repair rutina sastoji se od tri proizvoda namenjena za sve tipove oštećene kose, kao što su nega pre šamponiranja, šampon i balzam za kosu.

Genesis Holiday Gift Set

Cena 10.990,00 RSD
Dostupnost: 4 Na stanju

Otkrijte izvrsni, luksuzni Kérastase poklon set koji u sebi sadrži kupku, negu i fluid za zaštitu od toplote za kosu sklonu opadanju usled lomljenja. Ovaj predivni poklon set prati najpopularnije linije Kérastase brenda, kako biste obradovali sebe i svoje najmilije.

Genesis Discovery set

Cena 7.990,00 RSD
Dostupnost: 5 Na stanju

Otkrijte izvrsni, luksuzni Kérastase poklon set sa mini proizvodima koji u sebi sadrži kupku, negu i fluid za zaštitu od toplote za kosu sklonu opadanju usled lomljenja. Ovaj predivni poklon set prati najpopularnije linije Kérastase brenda, kako biste obradovali sebe i svoje najmilije.

Kérastase Blond Absolu Ultra-Violet Holiday set

Cena 10.990,00 RSD
Dostupnost: 4 Na stanju

Otkrijte izvrsni, luksuzni Kérastase poklon set koji u sebi sadrži kupku, mleko i serum za upotrebu prilikom feniranja hrane i ojačavaju osetljivu blond, posvetljenu, kosu sa pramenovima i sedu kosu. Ovaj predivni poklon set prati najpopularnije linije Kérastase brenda, kako biste obradovali sebe i svoje najmilije.

Proizvod dodat za upoređivanje