Aktivni filteri

Dior Prestige Le Savon 110g

Cena 13.990,00 RSD
Dostupnost: 4 Na stanju

Stvoren za izuzetno čišćenje kože. Dior Prestige Le Savon je sapun od ruže za negu kože koji završava uklanjanje šminke i dubinski čisti kožu. Dior Prestige Le Savon se sastoji od jedne četvrtine nege kože. Tromesečni proces sazrevanja rezultira bogatom, kremastom penom koja obavija kožu izuzetnom udobnošću da započne ritual koji prepušta čulima.

All About Clean™ All-in-One Cleansing Micellar...

Cena 6.790,00 RSD
Dostupnost: 4 Na stanju

Lagano, tečno micelarno mleko za čišćenje kože lica od nečistoća, uključujući šminku sa lica, usana i očiju. Nežno uklanja šminku, nečistoće i masnoću bez oštećivanja i isušivanja kože lica, a hidratatori i sastojci za čišćenje pomažu u zadržavanju vlage u koži. Formulisano bez ulja. Namenjeno za kombinovano masnu do masnu kožu lica.

All About Clean™ All-in-One Cleansing Micellar...

Cena 6.790,00 RSD
Dostupnost: 5 Na stanju

Lagano, tečno micelarno mleko za čišćenje kože lica od nečistoća, uključujući šminku sa lica, usana i očiju. Nežno uklanja šminku, nečistoće i masnoću bez oštećivanja i isušivanja kože lica, a hidratatori i sastojci za čišćenje pomažu u zadržavanju vlage u koži. Formulisano bez ulja. Namenjeno za veoma suvu do suvu kombinovanu kožu lica.

Waso Shikulime Gel-To-Oil Cleanser 125ml

Cena 5.150,00 RSD
Dostupnost: 5 Na stanju

Shiseido Shikulime Gel-to-Oil Cleanser je hibridno sredstvo za uklanjanje šminke i čišćenje sa šikuvasa krečom koji balansira barijeru koji uklanja nečistoće, višak sebuma i šminku bez isušivanja kože. Počevši od mekane gelaste teksture, sredstvo za čišćenje hvata nečistoće, a zatim se transformiše u svilenkasto ulje, uklanjajući čak i vodootpornu šminku bez uklanjanja vlage i otkriva čistu blistavu kožu koja je sveža i revitalizovana.

Proizvod dodat za upoređivanje